Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

kleuradvies
Teteringen

kleuradvies
Teteringen

Wie? jong gezin uit Teteringen

Wat? Interieuradvies Nieuwbouwwoning in Scandinavische stijl

Hoe? Kleuradvies +Meubelplan

Kleuradvies Teteringen | Kennismaking

In de zomer van 2020 benaderde een jong gezin uit Teteringen mij voo kleuradvies. Of ik een frisse wind door hun nieuwbouwwoning kon halen. Maar natuurlijk! Ze wilden meer kleur, eenheid en nieuwe meubels. Hun favoriete woonstijl was Scandinavische woonstijl.

Kleuradvies Teteringen | Moodboard

De woning had een vaste indeling, waar we niet veel aan konden veranderen. Ook was er weinig kleur te vinden. We bespraken de wensen, ik maakte een moodboard en het was gelijk raak. Het werd een Scandinavisch interieur met pastelkleuren en roze (ja, ook de drie mannen waren het hiermee eens). 

Kleuradvies Teteringen | Stijl & kleurplan

Ik werkte alles tot in detail voor ze uit: van shoppinglist voor de styling tot het meubelplan*. Hierin werd de huidige rechte eettafel vervangen voor een ronde versie van Studio Henk. Iets wat ze zelf niet zo snel hadden gedaan maar wel heel verrassend vonden. Daarnaast werkte ik een 2D plattegrond uit als handleiding voor het schilder en behang werk. Ze konden niet wachten om na hun vakantie aan de slag te gaan. Inmiddels is het hele plan uitgewerkt en is het een totaal ander huis geworden. 

*meubeladvies is extra toegevoegd aan het pakket kleuradvies bij dit project.

Review klant

Wat zijn we blij met ons nieuwe interieur! Het is zo gezellig en ruimtelijk geworden. We wilde graag onze woonkamer en hal helemaal veranderen, maar wiste niet goed waar te beginnen. we hadden wel een beetje een idee welke kleuren en stijl we mooi vinden (Scandinavische stijl), maar we hadden geen idee hoe we dat precies moesten veranderen om er een mooi geheel van te maken. 

Ik ben zo blij dat we Wendy hebben ingeschakeld! Ze had meteen door wat we wilden en mooi vonden, en is met zoveel mooie en verrassende ideeen gekomen, zoals de ronde tafel ( zoveel ruimtelijker en meer loopruimte), een toffe hangstoel ( heel gezellig en ruimtelijk) en het mooie behang ( zoveel beter dan de voorbeelden die we zelf hadden gevonden). 

Wendy heeft een super compleet kleuradvies gegeven, van verf en behang, tot en met alle accessoires. En alles met meerdere opties, zodat we zelf konden kiezen wat we mooi vonden. En Wendy heeft ons na het klussen nog van tips en ideeen voorzien voor de finishing touch. Zodat het nu helemaal is zoals we willen, en het weer als een nieuw thuis voelt. 

Als je graag wat nieuws wilt met je interieur, schakel dan zeker Wendy in

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.