Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

Thuismus Interieur Blog

Ben je op zoek naar interieur inspiratie? Dan ben je bij Thuismus Interieur aan het juiste adres!

Lees hier mijn tips en adviezen over interieur, kleurgebruik, tips voor een nieuwbouwwoning en diverse interieur trends.

Interieurstylist Breda | Interieurstyling tips Japandi Stijl eenheid en rust
INTERIEURADVISEUR BREDA

Interieuradvies | Hoeveel kost een interieurstylist?

Wat kost interieuradvies? Dat is bij iedere interieurstyliste natuurlijk anders, dus het enige wat ik kan doen is mijn ervaringen delen. Hopelijk heb je daar wat aan! Veel interieurstylisten vragen een flinke smak geld voor hun adviezen. Mijn drijfveer bij het opzetten van Thuismus Interieur is nooit geld geweest. Ik heb een leuke baan in loondienst en het geven van interieuradvies is een grote passie van me.

Lees verder...
INTERIEURADVISEUR BREDA

Werken als interieurstylist in Breda?

Een interieurstylist is een populair beroep, maar wat doet zo iemand nou precies? Of beter gezegd: wat heb jij eraan als jij om interieuradvies vraagt? Zelf ben ik interieurstylist in de omgeving van Breda, dus ik vertel maar al te graag meer over dit mooie beroep.

Lees verder...

Kleuradvies | Welke kleur waar in je huis?

Yes! Je weet eindelijk welke kleuren je gaat gebruiken in je huis. Goed nieuws: de moeilijkste stap heb je gezet. Door naar de volgende, want waar moet welke kleur komen? En wat is het effect hiervan? Als interieurstylist bij Thuismus Interieur geef ik klanten in de omgeving van Breda kleuradvies en mijn kennis deel ik graag met jou!

Lees verder...
Online interieuradvies

Online Interieuradvies

Online Interieuradvies | Ben je opzoek naar online interieuradvies maar ben je ook benieuwd hoe dit nu precies in zijn werk gaat? Of twijfel je of dit wel iets voor jou kan zijn? Ik neem je graag mee in mijn online werkwijze en laat je zien dat die helemaal niet zo veel verschilt van een advies aan huis.

Lees verder...
Interieurstylist Breda | Interieurstyling tips Japandi Stijl eenheid en rust

Japandi Stijl

Japandi Stijl | DE woontrend van nu! Deze stijl staat met stip in mijn top 3 van favoriete woonstijlen. Maar hoe pas je deze nou toe in je interieur? Ik geef je graag wat bruikbare tips hoe je hier gelijk mee aan de slag kunt gaan.

Lees verder...
nieuwbouwwoning

Nieuwbouw Tips

YAY je bent ingeloot voor een nieuwbouw woning in Teteringen! Super leuk! Maar er komt ook veel op je af. Graag deel ik in deze blog een aantal praktisch tips met je over de indeling van de ruimte en verlichting. Tips vanuit mijn eigen ervaringen bij het inrichten van onze nieuwbouwwoningen maar ook vanuit mijn werk als interieurstylist. Lees je mee?

Lees verder...

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek. Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.