Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURstylist
RIJSBERGEN

INTERIEURstylist
RIJSBERGEN

Wie? Een jong gezin uit Rijsbergen | Breda

Wat? Een warm familiehuis maken van hun recent aangekochte huis 

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieurstylist Rijsbergen | Kennismaking

Recent mocht ik als interieurstylist aan de slag in het mooie Rijsbergen. Ik mocht een interieuradvies opleveren voor een jong gezin in Rijsbergen! Dit gezin woont op dit moment nog in een rijtjeshuis in Breda maar had al langer de wens om meer leefruimte en een grotere tuin. Met de aankoop van hun mooie nieuwe woning in Rijsbergen kwam ook al snel de vraag of ik, als interieurstylist,  hun wilde helpen met een compleet interieuradvies. De wens was duidelijk; een mooi warm sfeervol familiehuis maken. Dat hoef je tegen mij natuurlijk maar 1 keer te zeggen. Na een fijne eerste intake mocht ik voor dit lieve stel aan de slag met het maken van een compleet interieuradvies voor hun woning in Rijsbergen. 

Interieurstylist Rijsbergen | Moodboard & indeling

Deze keer begonnen we het interieuradvies met een bezoekje aan het nieuwe huis. Ik begreep gelijk waarom dit gezin was gevallen voor dit sprookjes achtige huis. Wat een plaatje! 

Binnen kon ik gelijk goed de lichtinval bekijken en maakte we samen een plannetje voor het tv meubel en haard. Nadat ik een aantal foto’s had gemaakt en een aantal maten had opgemeten kon ik verder aan de slag met de interieurstyling. 

Dit stel had hun “huiswerk” al goed voorbereid. Ik kreeg een mooi verslag met een aantal sfeerbeelden van interieurs die hun aanspraken. Als interieurstylist doorloop ik altijd een aantal fases met mijn opdrachtgevers. Ook laat ik tijdens deze fase van het interieurontwerp voor hun woning in Rijsbergen ook al gelijk een groot aantal stalen zien ter inspiratie. Dit geeft mij als interieurstylist namelijk een goed beeld van hun interieursmaak. 

Nadat we uitgebreid hebben stil gestaan bij alle wensen ga ik altijd met een hoofd vol inspiratie naar huis. Zin om aan de slag te gaan met het uitwerken van het indelingsplan in 3D en het moodboard. Tijdens een interieurontwerp is het namelijk erg belangrijk om eerst goed stil te staan bij de perfecte indeling voordat je gaat kijken welke kleuren waar mag komen. Daarom maak ik, als interieurstylist, voor mijn opdrachtgevers altijd graag een aantal indelingsplannen in 2D of 3D (afhankelijk van je pakket). Zo deed ik dat deze keer uiteraard ook voor het interieuradvies in Rijsbergen. 

Interieurstylist Rijsbergen | Breda | Stijl & Kleur 

Na groen licht op het indelingsplan en moodboard neem ik de bewoners ook mee in de materialen die ik heb gekozen voor dit toffe interieurontwerp voor hun huis in Rijsbergen. Zo laat ik in deze fase mijn keuzes zien als het gaat om behang en kleuren maar ook de raamdecoratie en stoffen voor de bank en fauteuil. 

Deze keer kozen we voor een behang van KEK amsterdam en verfkleuren van Vestingh en Little Greene. Verder was een van hun wensen een lekkere grote hoekbank waar het hele gezin ruim op kon zitten. Maar ook koos ik er voor om een hele toffe kast in de keuken te plaatsen in de kleur terra. 

Dat was eerst even slikken voor mijn opdrachtgevers maar na een bezoekje in de showroom waren ze helemaal om. YES ik kon verder met het uitwerken van de brochure en de 3D visuals in kleur renderen voor dit interieuradvies in Rijsbergen. 

Interieurstylist Rijsbergen | Eindpresentatie

Tijdens de eindpresentatie bij de klant zorg ik er als interieurstylist altijd voor dat ik zoveel mogelijk stalen in de luxe stalenbox heb verwerkt en dat de brochure meerdere 3D visuals in kleur bevat ( afhankelijke van het het pakket). Zo krijgen mijn opdrachtgevers namelijk de beste indruk van hun mooie nieuwe huis in Rijsbergen. Soms heb je van die projecten waar je zelf ook wel zou willen wonen. Ik kan je zeggen dat is dit project zeker geworden. Een heerlijk warm huis met verschillende stoffen en materialen maar waar het wel een mooie eenheid is geworden door het gebruik van rustige kleuren.  

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.