Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURadvies
teteringen

INTERIEURadvies
teteringen

Wie? Een jong gezin uit Teteringen

Wat? Woonkamer en keuken totale metamorfose

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Teteringen | Kennismaking

Dit gezellig gezin uit Teteringen was toe aan een totale metamorfose van hun woonkamer en keuken. Ze wilde graag een totaal andere look voor hun interieur. Ik maakte kennis met hun tijdens het intakegesprek aan huis waarin we alle mogelijkheden bespraken voor interieuradvies voor hun woning in Teteringen. 

Een aantal wensen waren erg belangrijk in het interieurontwerp voor hun woning in Teteringen. Het kinderspeelgoed mocht een goede plek krijgen maar ook wilde dit stel uit Teteringen meer sfeer en eenheid in hun interieur. Als snel waren we het eens over het juiste pakket. Ze kozen voor een compleet interieuradvies. 

Interieuradvies Teteringen | Stijl & Kleur

Tijdens fase 1 van het interieurontwerp werd al snel duidelijk dat dit stel wel een lichte voorkeur had voor een tikkeltje glans in het geheel. Zo kozen we meerdere behangsoorten uit die een mooie glimmertje hadden. O.a. de mooie behangen van Arte lenen zich hier perfect voor.

Na deze inspiratieavond kon ik aan de slag met een 3D indeling. Ik maakte er in totaal 3 van hun woning en keuken in Teteringen. Al snel kozen zij een favoriet! Het moodboard was gelijk naar wens en gaf een mooie basis voor het verdere advies. 

Interieuradvies Teteringen | Eindpresentatie

Tijdens de eindpresentatie van dit interieuradvies presenteerde ik de luxe stalenbox, de brochure en een 3D animatie in kleur. Een mooie extra toevoeging aan dit pakket waardoor ze een extra goed beeld kregen van het ontwerp. In de keuken verwerkt ik een mooie tegel met glimmertje van Designtegel. Ook gebruikte ik diverse verfsoorten van o.a. Vestingh, Little Greene en Farrow and Ball en zocht ik wandpanelen uit van Noakk. 

”’Dit hadden we nooit zelf bedacht!” en ” Wat lijkt het een totaal andere huis!” waren een paar van de blije reactie die ik hoorde tijdens de eindpresentatie. Je kunt mij dan natuurlijk niet blijer maken. 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.