Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
Sprundel

INTERIEURADVIES
Sprundel

Wie? Jong stel uit Sprundel 

Wat? Nieuwbouwwoning Sprundel 

Hoe? Basis Interieuradvies

Interieuradvies Sprundel |  Kennismaking

Dit jonge stel had recent een woning gekocht in het nieuwbouwproject Ruitenheer in Sprundel. Ze wilde graag interieuradvies om er een mooi sfeervol huis van te maken. 

De keuken had een prominent plek in het midden van het huis maar hoe zorgde ze ervoor dat er verder een mooi interieur om heen gemaakt zou gaan worden. 

Ik mocht met ze meedenken over de indeling, nieuwe meubels en kleuren op de muren. Dit basis interieuradvies vulde zij aan met een 3D ontwerp zodat ze de ruimte beter konden visualiseren. 

De basis mocht rustig en subtiel in kleurgebruik zijn maar ze wilde wel een accentkleur toevoegen om het geheel niet TE rustig te houden. Dit werd een mooie warme okergele kleur. 

De woning word in Q1 2023 opgeleverd. 

Interieuradvies moodboard

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.