Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
SLEEUWIJK

INTERIEURADVIES
SLEEUWIJK

Wie? Een jong gezin uit Sleeuwijk 

Wat? Familiehuis Sleeuwijk 

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Sleeuwijk | Kennismaking

Dit gezin met 2 kids verhuist vanuit Utrecht naar Sleeuwijk en vroeg mij om mee te denken hoe we van hun mooie aangekochte bungalow een gezellig familiehuis konden maken. De hoge plafond waren geweldig maar zorgde ook voor een uitdaging. Want de akoestiek was niet heel goed. 

Interieuradvies  | Moodboard & Indeling

Tijdens de indelingsfase heb ik meerdere ontwerpen laten zien voor de lange wand. Maatwerk was de oplossing voor het opbergvraagstuk. Daarnaast wilde dit stel een heerlijk grote bank. Ook koos is voor een groot en dik vloerkleed voor een fijne sfeer maar ook om de akoestiek te verbeteren. De mooie haard kreeg een fijne accent kleur en ik voegde behang toe voor een nog fijnere sfeer. 

Interieuradvies Sleeuwijk | Stijl & Kleur 

Kleur toevoegen was nog wat spannend voor dit stel want ze waren voornamelijk witte muren gewend. Ik koos daarom voor subtiele kleuren die wel warmte zouden uitstralen. 

Interieuradvies | Eindpresentatie

De eindpresentatie werd enthousiast ontvangen en de mooie bank en het vloerkleed zijn inmiddels besteld. De maatwerk kasten voor de hal en de woonkamer worden op een later moment uitgevoerd maar zeker een fijne oplossing voor het ”opbergprobleem”.

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.