INTERIEURadvies Rijsbergen

Wie? Interieuradvies voor een jong gezin 

Wat? Een twee onder een kap woning
hippe interieurstijl hotel chic

Hoe? Compleet interieuradvies

Interieuradvies Rijsbergen

In het voorjaar van 2021 maakte ik kennis met Linda en Jan. Ze wilde mij inhuren voor interieuradvies voor hun woning in Rijsbergen. Hun vraag was duidelijk: ze wilden van hun verouderde woonkamer, hal en wc een sfeervolle eengezinswoning maken met een hotel chic-uitstraling. Een lekkere hoekbank en vloerkleed stonden hoog op de wensenlijst.

Interieuradvies Rijsbergen | Moodboard & Indeling

Ik maakte twee moodboards en kreeg direct groen licht. Van de ruimte maakte ik een 3D-ontwerp, zodat ze precies wisten hoe alles na de verbouwing eruit zou zien. Met een zwarte pui deelde ik de ruimte op in een woonkeuken en een aparte zithoek. Daarnaast adviseerde ik voor dit interieuradvies de wand in de gang te bekleden met leren wandtegels van Enzo Pellini. Perfect voor dat hotel chic-gevoel! Ook zocht ik nieuwe tegels uit voor hun toilet bij Designtegels.nl.  

Interieuradvies Rijsbergen | Stijl & Kleur

In de laatste fase van dit interieuradvies krijgt dit stel een uitgebreide brochure vol shoptips en een luxe materialenbox met stalen voor behang en verf. Na een afgerond interieuradvies heb je een uitgebreid stappenplan zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. Bij het pakket compleet interieuradvies bestaat dit o.a. uit kleuradvies, 3D indeling, meubelplan, lichtadvies plan, raamdecoratie advies, vloeradvies en stylingadvies. 

Review klant 

“We zijn zeer positief verrast over het resultaat van het aangeleverde plan van ons interieuradvies voor ons huis in Rijsbergen door goede, praktische oplossingen voor de indeling van onze woonkamer en hal. Wendy heeft door haar persoonlijke aanpak en goede communicatie onze smaak goed kunnen achterhalen en uitgewerkt in het interieuradvies op maat voor onze woning in Rijsbergen. Hierdoor kunnen wij meteen aan de slag!

Bekijk onderstaande foto’s van het interieuradvies en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis in regio Breda of heb je net een nieuwbouwhuis gekocht in regio Breda en kan je wel wat interieuradvies gebruiken? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.