Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

Verbouwen of verhuizen?
Interieuradvies Oosterhout

Verbouwen of verhuizen?
Interieuradvies Oosterhout

Wie? gezin uit Oosterhout | Breda

Wat? Verbouwen of verhuizen? 

Hoe? Compleet interieuradvies 

Interieuradvies Oosterhout | Breda | Kennismaking

Marijke en Tim kwamen bij mij met een duidelijk vraag. Gaan we verbouwen of verhuizen? Zelf kwamen ze er niet aan uit of al hun wensen evt. ook in hun huidige woning in Oosterhout | Breda mogelijk zouden zijn. Ze wilde graag een compleet interieuradvies waarbij we o.a. verschillende 3D indelingen zouden maken. 

Interieuradvies Oosterhout | Breda | Moodboard & Indeling

Graag wilde Marijke en Tim meer ruimte, een speelplek voor de kinderen, een openhaard, een kookeiland + bar en een gezellige eethoek. Dit stel had al goed voorwerk gedaan en de mogelijkheden van een uitbouw onderzocht. Ik maakt een 3D ontwerp voor ze en liet ze hierbij verschillende 3D indelingsmogelijkheden zien. Verder maakte ik een moodboard om het sfeerbeeld voor hun nieuwe interieur te bepalen. 
Al snel waren we het eens over de perfecte indeling. De keuken werd verplaats naar het midden van de woning in Oosterhout, de hal maakte we net even langer zodat er ruimte ontstond voor een gangkast voor alle jassen en schoenen en dit stel uit Oosterhout koos voor een maatwerkkast voor de tv EN openhaard. Een droom die uitkwam! Ook bleef er genoeg ruimte over voor een fijne speelplek voor de kinderen en een barretje in de keuken. 

Interieuradvies Oosterhout | Breda | Stijl & kleurplan

In deze fase van het interieuradvies tekende ik een maatwerk kastenwand verder uit. In deze wand kwam een van hun wensen terug de openhaard. Het mooi plaatmateriaal van Decolegno zorgde ervoor dat de kleuren perfect aansloten bij ons moodboard en kleurplan. Ook gaf ik advies over de vloeren en uiteraard maakte in een kleurenplan voor de muren. 

Interieuradvies Oosterhout | Breda | Review klant

Ik werkte alles uit een brochure op maat met o.a. een shoppinglist voor de nieuwe eettafel en bank. Ik zorgde daarnaast voor 3D gerenderde beelden zodat het nieuwe interieur echt ging leven. Inmiddels is de verbouwen in volle gang.  

Wauw Wendy wat een ontzettend mooi en compleet interieuradvies heb je ons gegeven voor ons huis in Oosterhout. We zaten echt met onze handen in het haar. Gaan we verhuizen of verbouwen? We wonen super fijn in ons huis in Oosterhout maar de ruimte werd te klein voor onze kinderen en onze woonwensen. Maar na het zien van jouw interieuradvies weten we het zeker WE BLIJVEN en gaan verbouwen! Sterker nog de aannemer is al gebeld:). We zijn echt ontzettend blij met je hulp!’

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.