Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURadvies
noord-brabant

INTERIEURadvies
noord-brabant

Wie? Interieuradvies voor een jong gezin 

Wat? Interieuradvies nieuwbouwwoning 

Hoe? Compleet interieuradvies

Interieuradvies  | Kennismaking

Als ik een terugkerende klant heb, word ik daar extra blij van! Deze keer een terugkerende klant uit Noord-Brabant die mij opnieuw wilde inhuren voor interieuradvies.
Dit gezin hielp ik eerder met interieuradvies in Breda, deze keer ging het om interieuradvies voor een nieuwbouwwoning in Meteren. Daar kochten ze een nieuwbouw 2-onder-1 kap woning die aan al hun wensen voldeed.

Interieuradvies  | Moodboard & indeling

Vanaf de start van dit interieuradvies in Noord-Brabant dacht ik mee over onder meer de plekken van de stopcontacten en deurrichtingen. Ik maakte voor dit interieuradvies meerdere indelingsmogelijkheden in 3D, ging aan de slag met het moodboard en richtte me op het kleurgebruik. Zo gebruikte ik o.a. de mooie behangen van Arte.

Interieuradvies  | Stijl & kleur

Uiteraard zocht ik voor dit interieuradvies ook naar de juiste vloeren en raamdecoratie. Een interieuradvies is niet compleet zonder verlichtingsplan. De laatste fase van dit interieuradvies was de shoppinglist met hierin verwerkt het meubeladvies en de accessoires die passen bij het gekozen moodboard.  

Interieuradvies  | Eindpresentatie

Een interieuradvies rond ik altijd af met een eindpresentatie inclusief materialenbox vol met samples en een afgedrukte brochure. Op deze manier heb je altijd een mooi naslagwerk en kun je gericht gaan shoppen.

Wat een heerlijk project om aan mee te mogen werken! In 2022 wordt dit mooie project opgeleverd en uiteraard kan ik niet wachten om er dan een kijkje te gaan nemen. Het blijft altijd weer heel bijzonder om een interieuradvies in het echt te mogen bewonderen

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.