INTERIEURadvies noord-brabant

Wie? Interieuradvies voor een jong gezin 

Wat? Interieuradvies nieuwbouwwoning 

Hoe? Compleet interieuradvies

Interieuradvies  | Kennismaking
Als ik een terugkerende klant heb, word ik daar extra blij van! Deze keer een terugkerende klant uit Noord-Brabant die mij opnieuw wilde inhuren voor interieuradvies.
Dit gezin hielp ik eerder met interieuradvies in Breda, deze keer ging het om interieuradvies voor een nieuwbouwwoning in Meteren. Daar kochten ze een nieuwbouw 2-onder-1 kap woning die aan al hun wensen voldeed.

Interieuradvies  | Moodboard & Indeling

Vanaf de start dacht ik mee over onder meer de plekken van de stopcontacten en deurrichtingen. Ik maakte voor dit interieuradvies meerdere indelingsmogelijkheden in 3D, ging aan de slag met het moodboard en richtte me op het kleurgebruik. Zo gebruikte ik o.a. de mooie behangen van Arte.

Interieuradvies  | Stijl & Kleur
Uiteraard
 zocht ik voor dit interieuradvies ook naar de juiste vloeren en raamdecoratie. Een interieuradvies is niet compleet zonder verlichtingsplan. De laatste fase van dit interieuradvies was de shoppinglist met hierin verwerkt het meubeladvies en de accessoires die passen bij het gekozen moodboard.  

Interieuradvies  | Eindpresentatie
Een interieuradvies rond ik altijd af met een eindpresentatie inclusief materialenbox vol met samples en een afgedrukte brochure. Op deze manier heb je altijd een mooi naslagwerk en kun je gericht gaan shoppen.

Wat een heerlijk project om aan mee te mogen werken! In 2022 wordt dit mooie project opgeleverd en uiteraard kan ik niet wachten om er dan een kijkje te gaan nemen. Het blijft altijd weer heel bijzonder om een interieuradvies in het echt te mogen bewonderen

Bekijk onderstaande foto’s van het interieuradvies en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing van je woning in regio Breda of heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Breda en omgeving en zou graag interieuradvies krijgen? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.