Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
nieuwbouwwoning
BREDA

INTERIEURADVIES
nieuwbouwwoning
BREDA

Wie? Een jong stel uit Breda

Wat? 2 smaken samenvoegen tot een geheel

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Breda | Kennismaking

Dit leuke stel kwam bij mij met een duidelijke opdracht; ”Hoe kunnen we onze beide smaken tot een geheel maken? ”.

Zij hield van heel kleurrijk en hij van warmte en sfeer maar niet TE veel kleur.
De eethoek ging mee en zorgde al snel voor het uitgangspunt in mijn ontwerp. We bekeken verschillende soorten behang en ik ontwierp een aantal 3D indelingsplannen.

De keuken centraal in de woonkamer was een logische keuze voor dit stel dat houdt van eten en borrelen. Ik creëerde d.m.v. kleurgebruik verschillende zones in de woning. Ook ontwierp ik een maatwerk tv meubel en garderobekast. 

Na een super enthousiaste eindpresentatie mocht ik voor dit stel gelijk diverse offertes opvragen voor verlichting, vloeren, raamdecoratie, maatwerk. 
De eerste items komen langzaam binnen en nu is het nog wachten op de sleutel. Hopelijk zal dit leuke stel eind 2023 in hun nieuw huis kunnen trekken.

Review klant 

We zijn ontzettend tevreden met Wendy als onze interieurstyliste van ons nieuwe huis. Het eindresultaat is onze verwachtingen ver overstegen en we hadden niet beter kunnen wensen. Vanaf de eerste afspraak hadden we gelijk een vertrouwd en positief gevoel bij Wendy.
 
Alle vragen werden snel beantwoord en afspraken liepen vlekkeloos volgens planning. De professionaliteit en kunde in stylist vak straalt ze uit, en haar enthousiasme voor het hele project werkte aanstekelijk.
 
De samenspraak over aanpassingen en suggesties werden allemaal goed begrepen en de communicatie verliep zeer prettig. Ik zou Wendy aan iedereen aanraden die op zoek is naar een interieurstylist  🙂
 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.