Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
nieuwbouw teteringen

INTERIEURADVIES
nieuwbouw teteringen

Wie? Nieuwbouwwoning Teteringen

Wat? Nieuwbouwwoning, maatwerk, groene keuken

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Nieuwbouw Teteringen |  Kennismaking

Interieuradvies Nieuwbouw Teteringen | Van een tussenwoning in Breda naar een 2-onder-1-kap nieuwbouwwoning in Teteringen. Dit lieve stel benaderde mij voor hulp bij de inrichting van hun woonkamer/keuken en zolder indeling. Sfeer, genoeg opbergruimte, goede verlichting en een grote keuken stonden hoog op het verlanglijstje.

Tijdens de eerste afspraak bespraken we de gemaakte opdrachten en nam ik heel veel stalen mee om samen te bekijken. Alles staat in deze afspraak dan in het teken van het zo goed mogelijk leren kennen van hun smaak en woonbehoefte als gezin.

Met al deze info ga ik vervolgens aan de slag. Ik werkte meerdere indelingsontwerpen uit in 3D. Nog wel in zwart/wit beeld want het gaat hier nog enkel om het bepalen van de indeling.

Ik werk een moodboard uit waar de kleur groen centraal stond die favoriet bleek tijdens de eerste afspraak. Ook presenteerde ik het materialenplan.

Interieuradvies | Teteringen

Ik ontwierp maatwerk kasten voor volgende opbergruimte en wilde de lengte van de lange muur benadrukken maar ook doorbreken.
Ik zocht de juiste meubels, kleuren en behang uit.
Ik hing een toffe eyecatcher op bij de eethoek waar alle kleuren weer in terugkomen en een mooi zicht geven vanuit de keuken.

Hoe vind je deze toffe kleur groen voor de fronten van de keuken?! Super tof toch? Ik voegde daar nog een mooie hexagon tegel aan toe en een paar barkrukken met een leuk goud detail.

Ik adviseerde ze verder in raamdecoratie, vloeradvies en verlichting.

Een 3D animatie in kleur en uitgebreide brochure werden heel blij in ontvangst genomen tijdens de eindpresentatie.

Inmiddels is de verbouwing in volle gang en zijn de eerste items en offerte opgevraagd en besteld. Binnenkort hoop ik dit ontwerp in het echt te gaan bewonderen 🤎

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.