Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

interieuradvies
dordrecht

interieuradvies dordrecht

interieuradvies
dordrecht

Wie? Een  gezin uit Dordrecht met verbouwingsplannen

Wat? Hoe benut je de ruimte na verbouwing zo optimaal mogelijk

Hoe? Basis Interieuradvies

Interieuradvies Dordrecht  | Kennismaking

Enige tijd geleden kreeg ik een leuk berichtje via mijn instagram pagina @thuismusinterieur

Dit gezin met 2 meiden hadden vergevorderde plannen om  een mooie aanbouw te plaatsen aan hun woning in Dordrecht. Maar door de extra ruimte die zou ontstaan na hun verbouwing,  kwamen ze er niet gelijk uit hoe ze deze ruimte nu maximaal kunnen benutten. Ik mocht met ze meedenken met het Basis interieuradvies. Na een fijne online kennismaking plande we een vervolgafspraak in bij hun thuis in Dordrecht. 

Tijdens deze afspraak bespraken we hun wensen en liet ik hun gelijk een aantal stalen zien ter inspiratie. Hun woning in Dordrecht mocht een fijne sfeervolle basis krijgen waarbij ze graag gebruik wilde maken van rustig kleuren. In mijn interieuradvies vind ik het altijd erg belangrijk dat mijn opdrachtgevers zelf ook veel inspraak hebben in de beslissingen die we nemen. Daarom betrek ik ze graag bij iedere stap die ik neem dus zo ook voor dit gezin in Dordrecht. D.m.v een aantal opdrachten laat ik mijn opdrachtgevers zelf ook goed nadenken over hun behoeftes en wensen voor hun interieur.

Interieuradvies Dordrecht | 2D indeling en moodboard

Bij een basis interieuradvies werk ik een 2D indelingsplan uit en een sfeerimpressie dmv een moodboard. Voor dit interieuradvies in Dordrecht werkte ik meerdere 2D indelingsplannen uit zodat de bewoners goed konden ervaren welke opties er allemaal zouden zijn. Al gauw gaven zij de voorkeur voor een indeling met roomdivider. Door de ruimte in te delen in verschillende functies ontstaan er meerdere fijne hoekjes. Dit sprak het gezin uit Dordrecht erg aan. Ik ging na de tussenpresentatie verder aan de slag met het uitwerken van dit Interieuradvies.

Interieuradvies Dordrecht | Eindpresentatie

Mijn opdrachtgevers hadden er voor gekozen om het verder contact digitaal te laten verlopen. Dit is altijd een mogelijkheid als de reisafstand net iets verder is vanaf Breda. 

Daarom maakte ik een mooie stalenbox met hierin alle gebruikte materialen en stoffen en een afgedrukte brochure voor dit gezin in Dordrecht. Zo had ik o.a stalen toegevoegd voor hun nieuwe vloer van Therdex. Zodra het pakketje bij hun thuis is ontvangen plannen we een digitale afspraak in. Tijdens deze digitaal meeting bespreken we het hele interieuradvies gezamenlijk door. Dit gezin uit Dordrecht was helemaal blij met het interieuradvies en wachten op dit moment op de gunning van hun vergunning zodat de verbouwing kan gaan starten. 

 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.