Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

Interieuradvies
dordrecht

Interieuradvies
dordrecht

Wie? Een schitterende woning in Dordrecht 

Wat? Meer sfeer in huis 

Hoe? Kleuradvies

Interieuradvies Dordrecht

Tijdens mijn huisbezoek aan deze woning in Dordrecht maakte we nader kennis en kon ik gelijk zien wat nu echt hun ”woonprobleem” was. In deze fase van het kleuradvies neem ik altijd een stalenbox mee ter inspiratie. Na een gesprek van ongeveer 1,5 uur had ik een goed beeld van hun wensen en bepaalde we al voor een groot gedeelte de kleur en behang voor het kleuradvies. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik het interieuradvies verder uit. 

Ik verwerk in de afgedrukte brochure een 3D ontwerp met hierin verwerkt de gekozen kleuren en behang. Verder werk ik bij een kleuradvies ook altijd een shoppinglist uit met meubels en accessoires. 

Dit hele pakketje inclusief stalen krijgt dit stel dan van mij opgestuurd. Zodra alles binnen is plannen we een video afspraak in om het advies voor deze woning nog een keer gezamenlijk door te lopen en evt. vragen te beantwoorden. 

Ook geef ik mijn klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn stylisten netwerk waarin ik vaak leuke kortingen kan regelen. Het kleuradvies in Dordrecht wordt inmiddels uitgevoerd en zal ik binnenkort op mijn website laten zien. Ik maakte in dit advies gebruik van behang van Eijffinger en verf van LAB Paint

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.