Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
Dongen

INTERIEURADVIES
Dongen

Wie? Nieuwbouwproject Achttien81 

Wat? Loft, Hotel Chique, Kleur & Sfeer, Maatwerk 

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Dongen | Kennismaking

Interieuradvies Dongen | Wat een droomhuis deze mooie loft. In de oude JAL fabriek worden binnenkort mooie industriële appartementen gebouwd in het bouwproject Achtttien81. Een van de nieuwe bewoners benaderde mij voor interieuradvies voor hun woonkamer, slaapkamer, hal en entresol.

Tijdens de kennismaking hadden we gelijk een leuke klik. Dit stel wilde hun appartement graag smaakvol inrichting en rekening houden met de uitstraling van het pand. Door de hoge plafonds was raamdecoratie en verlichting maar zeker ook de akoestiek een belangrijk aandachtspunt. 

Ik gebruikt een combinatie van behang en verf voor een fijne sfeer. Ook voegde ik wandpanelen toe en een moswand voor de akoestiek. 

Ik dacht mee over de kleuren voor de keuken materialen en werkte een meubelplan voor ze uit. Daarnaast ontwierp ik een maatwerk kast voor de tv met genoeg opbergruimte. 

Omdat dit project achttien81 meerdere industriële elementen in tact laat wilde ik er vooral veel warmte aan toevoegen. Industrieel is natuurlijk erg mooi maar kan door de hoogte ook wat kil voelen. Door te werken met verschillende materialen ontstaat er toch een fijne sfeer in dit mooie appartement op een super bijzonder plek.

Op dit moment is het wachten tot het project wordt opgeleverd maar de bewoners zijn super enthousiast over het ontwerp. Nu is het nog wachten op de sleutel:) 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.