Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURadvies
bavel

INTERIEURadvies
bavel

Wie? Gezin met 3 pubers  

Wat? vrijstaande woning die helemaal gemoderniseerd mocht worden

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Bavel | Kennismaking

Een gezin kwam een aantal weken geleden bij mij voor hulp. Ze hadden recent een schitterende woning in Bavel gekocht waar een flinke verbouwing zou gaan starten om het helemaal te moderniseren naar deze tijd. De architect was al ingeschakeld maar ook wilde ze graag een passend interieuradvies voor hun mooie woning in Bavel en schakelde mij daarom in.

Interieuradvies Bavel | Moodboard & Indeling

Tijdens mijn huisbezoek maakte we nader kennis en stonden we gelijk in een bouwval. De verbouwing was al begonnen. Maar je kon tussen al het vuil door al goed zien hoeveel potentie dit huis had. Samen bespraken we de wensen en de sfeer die dit stel voor ogen had. Na afloop van deze afspraak maakte ik meerdere indelingsplannen d.m.v een 3D animatie. Een advies begin ik namelijk altijd met een indelingsplan in zwart/ wit dmv een animatie en een moodboard. Dit geeft een goed beeld van de ruimte en mogelijke indeling. Dit stel was enthousiast over de indeling met tv kamer voor de kinderen en extra werkplek beneden in de serre. In dit advies gebruikte ik o.a het mooie behang van Arte en Hookedonwalls. Maar ook stoffen van Design on StockFest en Studio Henk. Ik ging aan de slag met het verder uitwerken van dit ontwerp. 

Interieuradvies Bavel | Stijl & Kleur

Uiteraard zocht ik voor dit interieurontwerp ook naar de juiste kleuren voor de muren en mocht er ook een mooi behang komen. Ook werkte ik een meubelplan voor ze uit. Daarnaast tekende ik diverse maatwerk tekening voor ze uit zoals de tv kast en de nis kast. Met deze maatwerk tekening kan dit stel dan in de vervolgstap naar een interieurbouwer (uiteraard is het ook mogelijk dat ik dit deel voor je op pak en hierin de verschillende offertes en afspraken begeleid). 

Interieuradvies Bavel | Eindpresentatie

Een interieuradvies rond ik altijd af met een eindpresentatie inclusief luxe materialenbox vol met samples en een afgedrukte brochure. Maar bij dit advies hoorde ook een walk through video in kleur. Extra fijn om na de animatie in zwart/ wit ook alles in kleur te zien. 

De brochure is altijd een mooi naslagwerk en kun je gericht gaan shoppen. Dus ook voor dit stel stond ik met dit pakketje onder mijn arm voor de deur. Een super enthousiast stel liet ik achter nadat we alles helemaal hadden doorgelopen. Nadat ik enkele vragen had beantwoord liet ik dit stel achter vol met inspiratie en zin om aan de slag te gaan met hun interieuradvies. Binnenkort gaat dit stel lekker aan de slag met het uitvoeren van dit interieuradvies. Ik ben uiteraard onwijs benieuwd naar het eindresultaat en hoop snel meer te kunnen delen.

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.