INTERIEURadvies bavel

Wie? Gezin met 3 pubers  

Wat? vrijstaande woning die helemaal gemoderniseerd mocht worden

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Bavel

Interieuradvies Bavel | Kennismaking
Een gezin kwam een aantal weken geleden bij mij voor hulp. Ze hadden recent een schitterende woning in Bavel gekocht waar een flinke verbouwing zou gaan starten om het helemaal te moderniseren naar deze tijd. De architect was al ingeschakeld maar ook wilde ze graag een passend interieuradvies voor hun mooie woning in Bavel en schakelde mij daarom in.

Interieuradvies Bavel | Moodboard & Indeling
Tijdens mijn huisbezoek maakte we nader kennis en stonden we gelijk in een bouwval. De verbouwing was al begonnen. Maar je kon tussen al het vuil door al goed zien hoeveel potentie dit huis had. Samen bespraken we de wensen en de sfeer die dit stel voor ogen had. Na afloop van deze afspraak maakte ik meerdere indelingsplannen d.m.v een 3D animatie. Een advies begin ik namelijk altijd met een indelingsplan in zwart/ wit dmv een animatie en een moodboard. Dit geeft een goed beeld van de ruimte en mogelijke indeling. Dit stel was enthousiast over de indeling met tv kamer voor de kinderen en extra werkplek beneden in de serre. In dit advies gebruikte ik o.a het mooie behang van Arte en Hookedonwalls. Maar ook stoffen van Design on StockFest en Studio Henk. Ik ging aan de slag met het verder uitwerken van dit ontwerp. 

Interieuradvies Bavel | Stijl & Kleur 
Uiteraard zocht ik voor dit interieurontwerp ook naar de juiste kleuren voor de muren en mocht er ook een mooi behang komen. Ook werkte ik een meubelplan voor ze uit. Daarnaast tekende ik diverse maatwerk tekening voor ze uit zoals de tv kast en de nis kast. Met deze maatwerk tekening kan dit stel dan in de vervolgstap naar een interieurbouwer (uiteraard is het ook mogelijk dat ik dit deel voor je op pak en hierin de verschillende offertes en afspraken begeleid). 

Interieuradvies Bavel | Eindpresentatie
Een interieuradvies rond ik altijd af met een eindpresentatie inclusief luxe materialenbox vol met samples en een afgedrukte brochure. Maar bij dit advies hoorde ook een walk through video in kleur. Extra fijn om na de animatie in zwart/ wit ook alles in kleur te zien. 

De brochure is altijd een mooi naslagwerk en kun je gericht gaan shoppen. Dus ook voor dit stel stond ik met dit pakketje onder mijn arm voor de deur. Een super enthousiast stel liet ik achter nadat we alles helemaal hadden doorgelopen. Nadat ik enkele vragen had beantwoord liet ik dit stel achter vol met inspiratie en zin om aan de slag te gaan met hun interieuradvies. Binnenkort gaat dit stel lekker aan de slag met het uitvoeren van dit interieuradvies. Ik ben uiteraard onwijs benieuwd naar het eindresultaat en hoop snel meer te kunnen delen 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Interieuradvies bavel