Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURadvies breda

Wie? Interieuradvies voor een gezin uit Breda

Wat? Een verbouwde jarendertighuis in Breda

Hoe? Basis interieuradvies

Interieuradvies | Kennismaking 

Een gezin uit Breda vroeg me om interieuradvies aan huis voor de woonkamer van hun jarendertigwoning. Het stel had net een verbouwing achter de rug en een mooie uitbouw met lichtstraat. Heerlijk om meer woonoppervlakte te hebben, maar wat doe je met die ruimte? Naast de achterzijde zonder functie had de woning ook een donkere tv-hoek. Ze konden dus wel wat interieuradvies aan huis gebruiken voor hun mooie verbouwde woning. 

Interieuradvies | Moodboard | Indeling | Kleurplan

In de tv-kamer koos ik voor lichte plisségordijnen. Ook hield ik in dit interieuradvies rekening met lichte kleuren in de voorkamer. De mooie ensuite deuren lieten we intact. In de keuken adviseerde ik tegels van Designtegels voor meer sfeer, gecombineerd met mooie houtplanken en leuke keukenaccessoires. Ook bedacht ik ideeën voor een nieuwe eethoek en behang op de muur. De achterkamer gaf ik een duidelijke functie door een extra zithoek te creëren. De bewoners zijn meteen aan de slag gegaan met de realisatie van dit interieurontwerp.

In dit advies werkt ik een meubelplan en kleurplan uit. De bewoners hadden bij dit pakket een extra optie gekozen voor een 3d ontwerp. Handig om het advies goed te kunnen visualiseren. 

Interieuradvies | Review klant 

“De bank, de stoel en de verf is besteld. En verder is het vooral een kwestie van tijd om de rest aan te pakken. Ik vond de samenwerking en de aanpak van Wendy erg fijn. Het gesprek thuis vond ik heel waardevol. Verder keek ze goed naar onze wensen. Ik ben vooral heel blij dat ze er gelijk bij zet waar je het koopt en voor welke prijs. Daarnaast maakt ze het een echt cadeautje met samples in een luxe materialenbox.”

Bekijk onderstaande foto’s van dit interieuradvies in Breda en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis in regio Breda of heb je net een nieuwbouwhuis gekocht in Breda of omgeving en kan je wel wat interieuradvies gebruiken? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.