Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURadvies
aan huis breda

Interieuradvies op maat

INTERIEURadvies
aan huis breda

Wie? Een jong gezin uit Breda

Wat? Rust, eenheid en sfeer in hun interieur  

Hoe? Basis Interieuradvies

Interieuradvies aan huis Breda | Kennismaking

Een gezin uit Breda kwam bij mij voor hulp. Hun woning tussenwoning in Breda was toe aan een opfrisbeurt. Ze wilde graag interieuradvies op maat. Hun woning was nu vrij donker met een donkerblauwe muur en bloemen behang. Ze wilde graag rustiger kleurgebruik en meer eenheid in hun interieur.  Nadat ik al hun wensen had geïnventariseerd in een online kennismaking kwam er al snel een akkoord op de offerte. Ik mocht voor ze aan de slag! 

Interieuradvies aan huis Breda | Moodboard & Indeling

Tijdens mijn huisbezoek maakte we nader kennis en kon ik gelijk zien wat nu echt hun ”woonprobleem” was. In deze fase van het interieuradvies neem ik altijd een stalenbox mee ter inspiratie. Na een gesprek van ongeveer 1,5 uur had ik een goed beeld van hun wensen en liet ik dit stel achter met veel inspiratie. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik een moodboard uit en maak ik een indelingsontwerp. Ik hield hierbij rekening dat hun bank en kast zou blijven. En maakte een moodboard waarbij deze items prima zouden aansluiten. Deze presenteer ik vervolgens in de tussentijdse presentatie.

De indeling bepaalde we aan de hand van een animatie van de ruimte. Zo konden we goed zien dat het spiegelen van de indeling t.o.v. hoe het nu was ingericht, een verstandige keuze zou zijn. Ook adviseerde ik een ronde tafel en een nieuwe tv wand. Het interieuradvies op maat vulde ik aan door de materialen te laten zien die ik wilde gebruiken voor dit interieuradvies. Hierna kon ik verder aan de slag met het uitwerken van het definitieve plan voor dit interieuradvies op maat in Breda. 

Interieuradvies aan huis Breda | Stijl & Kleur

Uiteraard zocht ik voor dit interieuradvies ook naar de juiste kleuren voor de muren en mocht er ook een mooi behang komen. Ook werkte ik een meubelplan voor ze uit waarbij ik o.a. een nieuwe tv meubel voorstelde met hierin verwerkt de mooi wandpanelen van Noakk. Daarnaast een heel mooi behang van Eijffinger waar dit stel gelijk heel enthousiast over was. 
De keuken en vloer mochten in dit plan niet vergeten worden. Omdat dit stel de wens heeft om ooit nog een keer te gaan verhuizen kozen we er voor om de keuken te laten wrappen i.p.v. een hele nieuwe keuken te laten plaatsen. Een budgetvriendelijke keuze maar wel een heel ander resultaat. De gietvloer was totaal niet praktisch met kleine kindjes dus ook die paste ik aan naar een mooie pvc vloer. 

Interieuradvies aan huis Breda | Eindpresentatie

Een interieuradvies rond ik altijd af met een eindpresentatie inclusief luxe materialenbox vol met samples en een afgedrukte brochure. Op deze manier heb je altijd een mooi naslagwerk en kun je gericht gaan shoppen. Dus ook voor dit stel stond ik met dit pakketje onder mijn arm voor de deur. De eerste offertes zijn al opgevraagd. Binnenkort gaat dit stel lekker aan de slag met het uitvoeren van dit interieuradvies. Ik ben uiteraard onwijs benieuwd naar het eindresultaat en hoop snel meer te kunnen delen. 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.