Werkwijze Thuismus Interieur,
Interieuradviseur Breda en omgeving

KENNISMAKING

Werkwijze Thuismus Interieur | Elk interieuradvies start ik met een GRATIS intakegesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en gratis. Ook als je besluit niet verder gebruik te maken van mijn dienstverlening.

Tijdens de intake inventariseer ik je wensen en bespreken we de plattegrond van de ruimte door. De plattegrond inclusief maten mag je voorafgaande aan de intake naar mij mailen. Na deze afspraak ontvang je per mail een offerte op maat. 

Zodra de offerte akkoord is gaan we van start met de verschillende fases van het interieurontwerp. Een gemiddeld interieuradvies rond ik af in 4-6 weken. 

Een intake gesprek duurt ongeveer een uur. 

 

FASE 1 | OP WEG NAAR JE WOONDROOM

In deze fase zet ik jullie aan het werk. Als interieurstylist wil ik jullie vragen om aan de slag te gaan met pinterest of woonbladen.
Jullie mogen mij maximaal 3 foto’s ( per persoon en per ruimte) toesturen van woonkamer die jullie aanspreken + uitleg waarom deze foto je aanspreekt. Daarnaast ontvang ik in deze fase ook graag foto’s van meubelstukken die meegaan naar het nieuwe huis.

Zodra ik het ”huiswerk” binnen heb plannen we een afspraak bij jullie thuis ( omgeving Breda) om het huiswerk door te spreken*.

INTERVIEW | Tijdens deze afspraak bespreken we jullie ”huiswerk” en vullen we samen een vragenlijst in over jullie woonwensen.

MATERIALENSTALEN | Ook neem ik tijdens mijn bezoek al een aantal stalen mee zoals verfstalen/ behangstalen / stoffen enz. Dit ter inspiratie en om een nog beter beeld te krijgen van jullie woonsmaak en wensen.

Dit bezoek duurt ongeveer 2 uur.

FASE 2 | SFEER & INDELING

Nadat ik in fase 1 jullie beter heb leren kennen en meer te weten ben gekomen over jullie levensstijl en dagelijkse gewoontes, ga ik voor jullie aan de slag. Bij mijn werkwijze als  interieuradviseur start ik met het maken van een moodboard waarmee ik de look & feel van jullie woning in Breda en omgeving ga vormgeven. Uiteraard is hierbij jullie huiswerk uit fase 1 een belangrijke peiler. Dit moodboard vormt de basis van het verder advies.

3D INDELING* | Daarnaast presenteer ik in deze fase het indelingsplan in 3D d.m.v. een animatie. De 3D indelingsanimatie bestaat altijd uit zwart/ wit beelden. In deze fase is het namelijk niet prettig als kleur ons afleiden van het bepalen van de juiste indeling voor jullie woonkamer.

MATERIALEN* | In deze fase van het ontwerp neem ik jullie d.m.v een aantal stalen  mee in de keuzes voor het kleurgebruik, behang en stoffen.

Het is mogelijk het indelingsadvies of moodboard eenmalig aan te passen in deze fase van het ontwerp. Dit onderdeel presenteer ik bij jullie thuis.

Deze tussenpresentatie duurt ongeveer 1,5 uur.

FASE 3 | DEFINITIEVE ONTWERP

Na afronding van fase 2 is het tijd om het definitieve ontwerp voor jullie te gaan uitwerken. In de laatste fase komt alles samen. Kleuren, materialen, indeling, verlichting, meubels enz.

3D VISUALS * | Alles breng ik in beeld met gerenderde 3D kleur visuals. Zo kun je precies zien hoe alles er uit komt te zien en of jij jezelf daar al helemaal ziet wonen.

EINDPRESENTATIE * | Dit eindadvies presenteer ik inclusief alles stalen bij jouw thuis. Zo krijg je niet alleen alle details van jouw droominterieur gepresenteerd, maar ook alle bijbehorende stalen. Zo ervaar je ook direct de sfeer die daar bij hoort.

Deze eindpresentatie duurt ongeveer een uur. 

*Afhankelijk van het gekozen pakket

CONTACT 

Ben je enthousiast geworden over mijn werkwijze en zou je graag in contact komen om een gratis intake in te plannen of heb je nog een aantal vragen die je vooraf zou willen stellen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder en beantwoord al je vragen. 

Je kunt via het contactformulier een berichtje sturen of mij bellen op nummer
06-14400335. 

 

werkwijze thuismus interieur
werkwijze thuismus interieur
werkwijze thuismus interieur
werkwijze thuismus interieur
werkwijze thuismus interieur
Interieuradvies Tilburg

Interieuradvies Breda
en omgeving