interieuradvies Utrecht | vrijstaande woning

Wie? Interieuradvies voor een gezin met een tienerzoon

Wat? Interieuradvies vrijstaande woning in Utrecht

Hoe? Compleet interieuradvies

Interieuradvies Utrecht | Vrijstaande woning | Kennismaking
Dit gezin uit Utrecht wilde hun bestaande woning flink aanpakken. Van de muren en gordijnen tot de vloer en meubels: alles mocht onder handen genomen worden. Een supertoffe klus die ik maar al te graag van interieuradvies wilde voorzien! Hun wens was een leefkeuken waar hun zoon lekker kon chillen met vrienden en waar zij heerlijk konden borrelen. Verder hield het stel van designmeubels gecombineerd met kleur: de totale uitstraling moest hip en eigentijds zijn.

Interieuradvies Utrecht | Moodboard & Indeling 
Na de moodboard fase maakte ik een 3D-ontwerp met een aantal indelingsopties. Al gauw sprong er één uit, waarbij ik voor een pui van Weco Interieurs koos om de woning op te delen in twee ruimtes. De indeling werd de rode draad voor het verdere plan. 

Interieuradvies Utrecht | Stijl, Kleurplan & Meubelplan
 In deze fase van het interieurontwerp staan de materialen en het definitief invullen van het kleurenplan op de agenda. Ik adviseerde een gietvloer, zocht de juiste verfkleuren uit en koos voor een tof behang van
Arte. Uiteraard adviseerde ik ook in een meubelplan met design meubels. Na de eindpresentatie waren ze beiden enorm enthousiast om aan de slag te gaan met het uitvoeren van het interieurontwerp. De materialenbox met stalen liet ik bij ze achter, zodat ze alles nog even goed op zich konden laten inwerken.

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis in regio Breda of heb je net een nieuwbouwhuis gekocht in regio Breda en kan je wel wat interieuradvies gebruiken? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.