Interieuradvies Rijsbergen | industriele woonstijl

Wie? Interieuradvies voor een gezin uit Rijsbergen | Breda

Wat? Industriele woonstijl

Hoe? Basis interieuradvies

Interieuradvies Rijsbergen Breda | Kennismaking
Een jong gezin vroeg me of ik wilde helpen om een interieur van nu te maken. Ze hadden een landelijke inrichting met meubels die allemaal uit dezelfde serie kwamen. Het interieur paste niet bij hoe het gezin op me overkwam. Ze waren jong, hip en gastvrij. Ze wilde graag een industrieel woonstijl voor hun nieuwe interieur. Werk aan de winkel dus!

Interieuradvies Rijsbergen | Breda | Moodboard & Indeling
Er was een uitdaging met het speelgoed van kleintjes, de grote eethoek werd weinig gebruikt en de open haard viel bijna niet op. Vooral die laatste verdiende extra aandacht! Ik maakte een aantal moodboards. Al gauw werd duidelijk dat ze van een industriële woonstijl met groen en hout hielden. De eethoek kreeg een andere plek, we maakten een kinderhoek en de haard bekleedden we met houten strips van de Steenstripwinkel.nl

Interieuradvies Rijsbergen | Breda | review klant

We kwamen met jou in contact door vrienden van ons. Het kennismakingsgesprek voelde voor ons al heel goed, we hadden er meteen vertrouwen in. Je luisterde goed en we kregen echt interieuradvies op maat. We houden van de industriele woonstijl en deze heb je heel goed vertaald naar ons nieuwe interieur. 

Zelf durfden we niet snel iets te veranderen, omdat we er weinig verstand van hebben. De gesprekken waren heel fijn: je hebt ons echt aan het denken gezet. Je gaf verschillende mogelijkheden, zodat we zelf onze keuzes konden maken. Een heel uitgebreid en duidelijk interieuradvies. De brochure ziet er top uit! Het was voor ons een feestje om deze te ontvangen en te bekijken. Duidelijke foto’s en adviezen waar je de producten koopt inclusief kosten. Er staan ook verschillende mogelijkheden waarbij je keuze hebt in prijsklassen. Erg fijn!”

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis in regio Breda of heb je net een nieuwbouwhuis gekocht in regio Breda en kan je wel wat interieuradvies gebruiken? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.