Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

Nieuwbouwwoning
regio Breda

Nieuwbouwwoning
regio Breda

Wie? Een jong stel uit Breda

Wat? warm en chique interieur

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Nieuwbouwwoning regio Breda | Kennismaking

Dit jonge stel was via hun nieuwe buren bij mij terecht gekomen. 
Ze waren erg enthousiast geworden over de mogelijkheden om hun nieuwbouwwoning in 3D te kunnen zien. Super begrijpelijk want een nieuw huis van papier kopen is natuurlijk super lastig. 
Zeker als je veel keuze mag gaan maken over de indeling. 


Interieuradvies Nieuwbouwwoning regio Breda | Indelingsfase & Kleur

In deze fase heb ik meerdere indelingsontwerpen in 3D voor dit stel gemaakt. Al snel sprong er eentje met kop en schouders boven uit. De modulaire bank die de hele woonruimte met elkaar verbond en een maatwerk tv kast en opbergkast waren toch wel echt helemaal hun stijl.

Ook de roomdivider van staal en de sierlijsten in de leefkeuken vonden ze super mooi. Voor het kleur gebruik koos ik rustige kleuren met een super mooi behang van Arte. Om extra warmte toe te voegen aan dit kleurpalet koos ik voor details in brons. 


Interieuradvies Nieuwbouwwoning regio Breda | Eindpresentatie 

Dit stel was echt mega enthousiast om tijdens de eindpresentatie de 3D animatie in kleur te zien en samen de brochure door te spreken. Uiteraard kregen ze ook de stalenbox vol met materialen van mij overhandigd. Al voordat ik thuis had had ik deze geweldige review van ze ontvangen :

Review

We zijn waanzinnig blij met de hulp van Wendy bij de inrichting van onze nieuwbouwwoning in Teteringen! Wendy heeft ons voorzien van uitstekend interieuradvies en haar creatieve inzichten hebben ons geholpen om van ons toekomstige huis een echt toekomstig thuis te maken.

 
Vanaf het eerste contact was Wendy professioneel, vriendelijk, gezellig en zeer deskundig. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en wist precies hoe ze onze ideeën kon vertalen naar een concreet interieurplan. Haar enthousiasme en passie voor interieurontwerp waren duidelijk merkbaar in haar werk.
 
Wendy heeft een geweldig oog voor detail en stijl. Ze heeft ons geholpen bij het kiezen van de juiste kleuren, materialen, meubels en accessoires om een harmonieus en evenwichtig geheel te creëren dat perfect past bij onze smaak en levensstijl. Haar ontwerpen waren creatief, functioneel en esthetisch aantrekkelijk.
 
Wat we vooral waardeerden aan Wendy’s aanpak was haar persoonlijke betrokkenheid. Ze nam de tijd om ons te leren kennen en begreep onze behoeften en voorkeuren. Ze gaf ons waardevolle suggesties en ideeën, maar respecteerde altijd onze eigen stijl en keuzes. Ze was geduldig, begripvol en flexibel gedurende het hele proces.
 
Het resultaat van Wendy’s werk is fantastisch. We zijn enorm dankbaar voor Wendy’s expertise, professionaliteit en betrokkenheid bij ons project. We bevelen de Thuismus van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en betrouwbare interieurstylist in de omgeving van Breda.”

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.