kleuradvies dordrecht

Wie? Een schitterende woning in Dordrecht 

Wat? Meer sfeer in huis 

Hoe? Kleuradvies

Kleuradvies Dordrecht

Tijdens mijn huisbezoek aan deze schitterende woning in Dordrecht maakte we nader kennis en kon ik gelijk zien wat nu echt hun ”woonprobleem” was. In deze fase van het kleuradvies neem ik altijd een stalenbox mee ter inspiratie. Na een gesprek van ongeveer 1,5 uur had ik een goed beeld van hun wensen en bepaalde we al voor een groot gedeelte de kleur en behang voor het kleuradvies. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik het kleuradvies verder uit voor dit stel uit Dordrecht. 

Kleuradvies Dordrecht | 2D indeling & Kleuradvies

Ik verwerk in de afgedrukte brochure een 2D ontwerp met hierin verwerkt de gekozen kleuren en behang. Verder werk ik bij een kleuradvies ook altijd een shoppinglist uit met accessoires. 

Dit hele pakketje inclusief stalen krijgt dit stel dan van mij opgestuurd. Zodra alles binnen is plannen we een video afspraak in om het kleuradvies voor deze woning in Dordrecht nog een keer gezamenlijk door te lopen en evt. vragen te beantwoorden. 

Ook geef ik mijn klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn stylisten netwerk waarin ik vaak leuke kortingen kan regelen. Het kleuradvies in Dordrecht wordt inmiddels uitgevoerd en zal ik binnenkort op mijn website laten zien.

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.