Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

kleuradvies Tilburg

Hé jij! Wat leuk dat je mijn website bekijkt. Nu je hier bent beland, vraag je je vast af wie achter Thuismus Interieur zit en wat ik voor jouw interieur kan betekenen als Interieuradviseur in Tilburg en omgeving. 

Ik ben Wendy, een interieuradviseur in hart en nieren. Als ik niet bezig ben met de inrichting van mijn nieuwbouwhuis in Teteringen (naast Breda), vind je me in een goed restaurant met een hapje en een drankje. Yep, ik ben een fantastische borrelaar. Verder vind ik het heerlijk om te shoppen (lees: slenteren door de winkelstraten en uitkomen bij een eettentje) en doe ik graag iets leuks met mijn man en twee dochters. Mijn vrienden en familie zouden mij omschrijven als enthousiast, creatief, oplossingsgericht, ondernemend, ietwat perfectionistisch en een tikkeltje ongeduldig.

Let’s get down to business, want jij wilt waarschijnlijk meer weten over mijn interieurachtergrond. Van jongs af aan vind ik alles dat met interieur te maken heeft helemaal te gek. Ik ben iemand die standaard een aantal kleurstalen in haar tas heeft en regelmatig van accessoires wisselt zonder dat manlief het doorheeft. Ook verander ik regelmatig mijn muren van behang of kleur.

Al aantal jaar liep ik rond met de gedachte om meer met die passie te doen en kleuradvies te geven in Tilburg en omgeving…..

Interieuradvies Tilburg
Interieuradvies Tilburg

Thuismus Interieur bestaat inmiddels alweer ruim 3 jaar. In die 3 jaar tijd heb ik al heel wat huizen mogen inrichten in Tilburg en omgeving.  Ik heb hier interieurs ontworpen waarbij ik altijd uitga van rust, eenheid en een warmte sfeer. Waar je na een intensieve dag echt thuis komt en kan opladen voor een nieuwe dag!  In die 3 jaar heb ik opleidingen gevolgd bij o.a. NIA academie en ben ik opgeleid tot Sketchup ontwerper voor 3D animaties en rendervideo’s. Continu dacht ik: dit had ik jaren eerder moeten doen. Inmiddels mag ik mezelf dan ook Interieuradviseur noemen in Tilburg en omgeving. 

Mis je iets in je huis, maar weet je niet wat? Twijfel je welke kleuren het best bij jou en je huis passen? Of heb je net een nieuwbouwhuis gekocht en zit je met je handen in het haar omdat je niet weet waar je moet beginnen? Ik help je graag! Laten we samen in gesprek gaan. Samen gaan we ontdekken wat je woondromen zijn kunnen omzetten naar werkelijkheid. Zodat jouw huis een nog fijnere plek kunnen maken. Een plek waar je helemaal jezelf kan zijn en waar je tot rust kan komen en weer kan opladen na een drukke dag. 

Voor kleuradvies in Tilburg en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen.

Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor  kleuradvies voor mijn woning in Tilburg of omgeving kan betekenen? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je. Tot snel! 

Liefs,

Wendy