Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURontwerp
teteringen

INTERIEURontwerp
teteringen

Wie? Hippe moeder 

Wat? Totaal verbouwing Teteringen

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Teteringen | Kennismaking

Deze hippe moeder had recent een echt klushuis gekocht in Teteringen. De woning was erg verouderd en wordt van boven tot beneden helemaal verbouwd door aannemerbedrijf Oorschot Ik mocht meedenken met een compleet interieuradvies voor de woonkamer en keuken! 

Interieuradvies Teteringen | Moodboard & Indeling

Ik maakte 3 animatie in 3D zodat we de beste keuze konden maken. Een groot kookeiland inclusief bar stond hoog op het wensenlijstje .Ook bedacht ik een hippe oplossing voor de totaal verouderde haard die nu in het huis aanwezig was.

Ik tekende sierlijsten  in en zocht een mooi behang uit bij de eetkamerstoelen die mee zouden gaan naar het nieuwe huis. De 3D indeling met doorkijkhaard was favoriet! Ook dacht ik mee over het kleurgebruik in de keuken. Ik werkt ook een maatwerk tekening uit voor de haard en tv meubel en werkt een lichtadvies uit. 

Interieuradvies Teteringen | Eindpresentatie

Tijdens de eindpresentatie liet ik de 3D animatie in kleur zien wat een super goed beeld geeft van het nieuwe interieur. Een super enthousiast opdrachtgever als resultaat! Op dit moment is de verbouwing in volle gang. Naar verwachting zal het resultaat rond oktober af zijn. 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.