Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

Interieurstyling Teteringen | Breda | nieuwbouw

Interieurstyling Teteringen | Breda | nieuwbouw

Wie? Een jong gezin uit Dorst verhuist naar Teteringen 

Wat? Een fijn inrichting voor hun nieuwbouw 2-onder-1-kap in Teteringen

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieurstyling Breda | Kennismaking

Een gezin uit Dorst kwam via een bevriend stel bij mij terecht met de vraag of ik hun wilde helpen om hun nieuwbouwwoning in Teteringen | Breda te helpen inrichten. Dit gezin met 3 jonge kinderen, drukke banen en sociaal leven kon wel wat hulp gebruiken. Ik mocht de hele interieurstyling voor mijn rekening nemen voor hun woonkamer/keuken. Omdat de woning nog in aanbouw is het prettig om in 3D verschillende animaties te kunnen maken om zo tot DE perfecte indeling te komen. 

Tijdens mijn kennismaking nam ik al een groot aantal stalen mee om zo een goed beeld te krijgen van hun smaak. Samen met het ingeleverde huiswerk en de doorgenomen vragenlijst had ik een goed beeld van hun beide smaken. Ik kon aan de slag! 

Interieurstyling Breda | Moodboard & indeling

Op dit moment zijn we nog volop bezig om de laatste hand te leggen aan dit interieuradvies. De moodboard en materialen zijn zo goed als bepaald en nog wat kleine puntjes op de i qua indeling maar ook dit gaat d.m.v de 3D animaties zeker goedkomen. Je kunt in deze fase van de interieurstyling zo goed zien wat er allemaal mogelijk is met een indeling. Zeker bij een huis in aanbouw een super fijne manier van visualiseren. 

Interieurstyling Breda | Eindpresentatie

In de laatste fase van het interieuradvies presenteer ik het hele plan aan huis bij dit jonge gezin. De brochure bestaat uit oa een meubelplan, lichtadvies, raamdecoratie, accessoiresplan en vloeradvies. Ook vroeg ik via mijn netwerk meerder offertes voor dit stel op en zorgde ik voor een uitgebreide stalenbox vol met samples van de producten die ik in het plan heb geadviseerd. 
De oplevering van dit project laat nog even op zich wachten. Q2 2023 zal dit gezin de sleutel krijgen van hun nieuwe woning in Teteringen. 

Review klant

We hebben de hulp ingeroepen van Wendy om onze nieuwbouw woonkamer te ontwerpen en we zijn zeer tevreden met de resultaten. We waren met name onder de indruk van Wendy’s oog voor detail en de manier waarop ze onze persoonlijke smaak en stijl in haar ontwerp wist te integreren, ondanks dat onze smaken soms sterk uiteenlopen.

Wendy was zeer attent bij het luisteren naar onze ideeën en suggesties, en ze maakte er een prioriteit van om ons bij elke stap van het proces op de hoogte te houden. Haar communicatie en samenwerking maakte het hele proces heel soepel en stressvrij.

Met haar frisse en creatieve benadering en concrete adviezen gaan wij bij oplevering van de woning met veel enthousiasme, zin en vertrouwen de woonkamer inrichten. We raden Wendy’s diensten zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en getalenteerde interieurstylist. Bedankt, Wendy!

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.