Interieurstyling Teteringen | Breda | nieuwbouw

Wie? Een jong gezin uit Dorst verhuist naar Teteringen 

Wat? Een fijn inrichting voor hun nieuwbouw 2-onder-1-kap in Teteringen

Hoe? Compleet Interieuradvies

interieurstyling Breda Teteringen

Interieurstyling Breda | Kennismaking 

Een gezin uit Dorst kwam via een bevriend stel bij mij terecht met de vraag of ik hun wilde helpen om hun nieuwbouwwoning in Teteringen | Breda te helpen inrichten. Dit gezin met 3 jonge kinderen, drukke banen en sociaal leven kon wel wat hulp gebruiken. Ik mocht de hele interieurstyling voor mijn rekening nemen voor hun woonkamer/keuken. Omdat de woning nog in aanbouw is het prettig om in 3D verschillende animaties te kunnen maken om zo tot DE perfecte indeling te komen. 

Tijdens mijn kennismaking nam ik al een groot aantal stalen mee om zo een goed beeld te krijgen van hun smaak. Samen met het ingeleverde huiswerk en de doorgenomen vragenlijst had ik een goed beeld van hun beide smaken. Ik kon aan de slag! 

Interieurstyling Breda | Moodboard & Indeling

Op dit moment zijn we nog volop bezig om de laatste hand te leggen aan dit interieuradvies. De moodboard en materialen zijn zo goed als bepaald en nog wat kleine puntjes op de i qua indeling maar ook dit gaat d.m.v de 3D animaties zeker goedkomen. Je kunt in deze fase van de interieurstyling zo goed zien wat er allemaal mogelijk is met een indeling. Zeker bij een huis in aanbouw een super fijne manier van visualiseren. 

Interieurstyling Breda | Eindpresentatie

In de laatste fase van het interieuradvies presenteer ik het hele plan aan huis bij dit jonge gezin. De brochure bestaat uit oa een meubelplan, lichtadvies, raamdecoratie, accessoiresplan en vloeradvies. Ook vroeg ik via mijn netwerk meerder offertes voor dit stel op en zorgde ik voor een uitgebreide stalenbox vol met samples van de producten die ik in het plan heb geadviseerd. 
De oplevering van dit project laat nog even op zich wachten. Q2 2023 zal dit gezin de sleutel krijgen van hun nieuwe woning in Teteringen. 

 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.