Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURontwerp
Prinsenbeek

INTERIEURontwerp
Prinsenbeek

Wie? Een gezin uit Prinsenbeek

Wat? Indeling en opbergen 

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieurontwerp Prinsenbeek

Een gezin uit Prinsenbeek schakelde mijn hulp in omdat ze er zelf niet goed uitkwamen. Ze wilde graag een nieuwe keuken maar waren erg aan het stoeien met de indeling. Ook wilde ze een oplossing voor het huiswerk/ game en werkplekje achterin in de woning die nu nog wat rommelig aanvoelde. 

Ik ontwierp een aantal nieuwe indelingsplannen en tekende een maatwerk kast en bureau in. Om alles visueel te maken voor dit gezin kon ik hun goed helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun verbouwing.

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.