interieuradvies teteringen

Wie? Een jong gezin uit Teteringen | Breda

Wat? Nieuwbouwwoning T van Teteringen fase 3

Hoe? Compleet Interieuradvies

Kennismaking
Een jong gezin uit Breda klopte recent bij mij aan voor een compleet interieuradvies voor hun nieuwe woning in Teteringen. Project T van Teteringen fase 3 was hun nieuwe stekkie maar hoe maak je daar een fijn familiehuis? De wensen waren duidelijk genoeg opbergruimte maar ook een fijne gezellige plek voor zowel de 2 kids als papa en mama.  

Moodboard & Indeling
In deze fase van het interieurontwerp probeer ik de wensen zo goed mogelijk te achterhalen. Ik neem een groot aantal stalen mee zodat ik de smaak van de bewoners zo goed mogelijk leer kennen. Vervolgens ga ik aan de slag met het maken van een 3D animatie en een moodboard.

Stijl & Kleur 
Uiteraard zocht ik voor dit interieuradvies ook naar de juiste kleuren voor de muren en mocht er ook een mooi behang komen. Ook werkte ik een meubelplan voor ze uit. De wens van meer opbergruimte en een haard voegde ik samen in een meubel op maat. Met deze maatwerk tekeningen kan de klant dan later naar een interieurbouwer of ik vraag de offertes op.  Verder kwam er een nieuwe vloerkleed, fauteuil en een nieuwe bank van 4×6 Sofa. 

Eindpresentatie
Een interieuradvies rond ik altijd af met een eindpresentatie inclusief luxe materialenbox vol met samples en een afgedrukte brochure. Op deze manier heb je altijd een mooi naslagwerk en kun je gericht gaan shoppen. Dus ook voor dit stel stond ik met dit pakketje onder mijn arm voor de deur. Een super enthousiast stel liet ik achter nadat we alles helemaal hadden doorgelopen. Nadat ik enkele vragen had beantwoord liet ik dit stel achter vol met inspiratie en zin om aan de slag te gaan met hun interieuradvies. Op dit moment worden er diverse offertes door mij aangevraagd voor het meubel op maat en de vloer en zijn we in afwachting van de oplevering in Q3 2023. 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.