INTERIEURADVIES prinsenbeek

Wie? Een jong gezin uit Prinsenbeek

Wat? een vrijstaande woning totaal verbouwing 

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Prinsenbeek

Interieuradvies Prinsenbeek | Kennismaking
Een gezin uit Prinsenbeek kwam een aantal weken geleden bij mij voor hulp. Ze hadden recent een nieuwe woning gekocht in hun geliefde Prinsenbeek. Deze nieuwe woning moest van tot tot teen verbouwd worden om er een heerlijk familie huis van te maken voor dit gezin uit Prinsenbeek. Ik mocht hun helpen met een compleet interieuradvies voor de woonkamer.  

Interieuradvies Prinsenbeek | Moodboard & Indeling
Tijdens mijn huisbezoek maakte we nader kennis en bekeken we gelijk de plattegrond. Het ”woonprobleem” in deze woning waren de 2 pilaren die midden in de woonkamer stonden. Daar moest duidelijk iets op bedacht worden. Tijdens de tussenpresentatie voor de indelingen presenteerde ik 3 animaties. Waarbij ik elke keer een oplossing had bedacht om de pilaren ”weg te werken”. 

Als snel was dit stel uit Prinsenbeek er over uit! Ik kon verder aan de slag met het moodboard wat een fijne hotel chique uitstraling kreeg.

Interieuradvies Prinsenbeek | Stijl & Kleur 
Om de hotel chique uitstraling te benadrukken zocht ik meerdere mooie behangen voor dit stel uit.  Ook werkte ik een meubelplan voor ze uit waarbij ik o.a. een nieuwe op maat gemaakt tv meubel voorstelde. Ook verwerkte ik in dit advies maar liefst 2 sfeerhaarden. 

Interieuradvies | Prinsenbeek | Eindpresentatie
Een interieuradvies rond ik altijd af met een eindpresentatie inclusief luxe materialenbox vol met samples en een afgedrukte brochure. Op deze manier heb je altijd een mooi naslagwerk en kun je gericht gaan shoppen. Dus ook voor dit stel stond ik met dit pakketje onder mijn arm voor de deur. Een super enthousiast stel liet ik achter nadat we alles helemaal hadden doorgelopen. Nadat ik enkele vragen had beantwoord liet ik dit stel achter vol met inspiratie en zin om aan de slag te gaan met hun interieuradvies. 

Op dit moment is de verbouwing in volle gang en ondersteun ik dit stel in de offerte fase met de verschillende leveranciers. 

Interieuradvies | Prinsenbeek | Review

Wij hebben Wendy gevraagd om mee te denken over de woonkamer en het eetgedeelte in ons nieuwe huis.
Na een oriënterend gesprek, waarin Wendy haar werkwijze toelicht, waren we direct enthousiast

Na onze huiswerkopdrachten hebben we met Wendy gesproken over de mogelijkheden en wensen voor in ons nieuwe huis.

Daarin heeft ze samen met ons gekeken naar wat bij ons gezin past. In combinatie met de adviezen die ze daarin geeft, hebben we uiteindelijk een compleet advies ontvangen waarmee we aan de slag kunnen. De persoonlijke aanpak en werkwijze van Wendy, maar ook het contact, na het advies hebben wij als zeer positief ervaren en kunnen we zeker aanraden.

Ellen & Antal

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.