Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
Prinsenbeek | BREDA

Interieurontwerp Breda

INTERIEURADVIES
Prinsenbeek | BREDA

Wie? Een jong stel Prinsenbeek | Breda

Wat? Van een eerste koopwoning een fijne sfeervolle plek maken

Hoe? Basis Interieuradvies

Interieuradvies Prinsenbeek | Breda | Kennismaking

Dit jonge stel benaderde mij omdat ze zeer recent voor interieuradvies voor hun woning in Prinsenbeek. Ze konden hun geluk niet op want in deze gekke woningenmarkt was het hun gelukt om hun  eerste woning te kopen in Prinsenbeek. Van een gelijkvloers appartement naar een heel huis, een droom die uitkwam voor dit jonge stel. Maar waar begin je dan als het gaat om kleuren kiezen en raamdecoratie. 

Dit stel schakelde mijn hulp voor interieuradvies voor hun woonkamer en hal. Omdat ze graag wat meubels wilde behouden en de vloer nog prima was kwamen we al gauw tot de conclusie dat het pakket basis interieuradvies perfect zou passen bij hun wensen. Na een fijne online intake en een passende offerte volgens hun budget mocht ik aan de slag met het maken van een interieuradvies voor hun woning in Prinsenbeek. 

Interieuradvies Prinsenbeek | Woondromen

Tijdens mijn bezoek aan hun huis bespraken we uitgebreid hun ‘’huiswerk’’. 

Mijn interieuradvies start ik namelijk altijd met huiswerk. Belangrijk om goed de wensen en dromen van de bewoners in kaart te krijgen als  het gaat om smaak, leefgewoontes en woondromen.

Een afspraak in deze fase is altijd best intensief voor mijn opdrachtgevers want ik vraag veel :). 

Nog een beetje zoekende naar wat ze nu precies wilde kwamen we er al gauw samen uit. Een rustige basis maar wel met een warme sfeer. Ik neem in deze fase altijd koffers vol met stalen mee om alle mogelijkheden te laten zien. Al snel lieten zij hun oog vallen op een mooi behang van BN walls en kleuren van Vestingh. Dit werd de basis van het verder interieuradvies voor hun woning in Prinsenbeek. 

Interieuradvies Prinsenbeek | Stijl & indeling

Aan de hand van de huiswerkfase kon ik verder aan de slag met dit interieuradvies. Deze fase van het interieurontwerp voor hun woning in Prinsenbeek staat in het teken van het maken een moodboard en 2D indelingsplan. In eerste instantie zou je wellicht verwachten dat je in een eensgezinswoning niet zo veel kan veranderen aan een indeling. Niks is minder waar! In totaal liet ik dit stel 5 verschillende indelingsopties zin in 2D. Verrast door wat er allemaal mogelijk is sprong er al snel een indeling echt uit voor dit stel! 

Door naar het kiezen van het juiste moodboard voor dit interieurontwerp. Beide moodboards vielen in de smaak maar ook hier was er al eentje vrij snel favoriet. In deze fase van het interieurontwerp neem ik mijn klanten graag mee door de kleur, behang en stof stalen te laten zien die ik verder wil gaan gebruiken in het interieurontwerp. Hun woning in Prinsenbeek krijgt zo gelijk veel meer vorm. 

Interieuradvies Prinsenbeek | Eindpresentatie 

Tijdens de eindpresentatie van een interieuradvies zorg ik er altijd voor dat ik een uitgebreide brochure uitwerk waar alle adviezen zijn uitgewerkt. In een basis interieuradvies verwerk ik de 2D indelingen met een duidelijke handleiding waar welke kleur mag komen. Ook staat er een duidelijk indelingsplan voor de meubels en heb ik de raamdecoratie adviezen uitgewerkt. 

Samen met de luxe stalenbox een fijn pakketje waar je gelijk mee aan de slag kan. Dit interieuradvies in Prinsenbeek zal binnenkort worden uitgevoerd want deze zomer mag dit lieve stel al lekker aan de slag. 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.