Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
Prinsenbeek

INTERIEURADVIES
Prinsenbeek

Wie? Gezin uit Prinsenbeek 

Wat? Vrijstaande woning | Verbouwen  

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Prinsenbeek 

Interieuradvies Prinsenbeek | Een gezin uit Prinsenbeek klopte bij mij aan na de aankoop van hun schitterende woning. Na een lange zoektocht op Funda in regio Prinsenbeek, hadden ze hun droomhuis gevonden! En wat voor eentje! Een echte parel! 

Ze wilde hun vrijstaande woning graag verbouwen naar hun eigen smaak en van hun 2 huishoudens ( en meubels ) een thuis maken. Ik mocht met ze meedenken bij het kleurgebruik, indelingsplan, vloer en raamdecoratie. Ook zocht ik een aantal nieuwe meubels uit maar gingen er zeker ook een aantal van hun bestaande meubels mee uit de 2 bestaande woningen.  

Daarnaast ontwierp ik een maatwerk bank voor in de nis bij de eettafel en zorg ik voor een mooie keuze hoek bij de haard.  

De sfeer mocht sfeervol, tikje klassiek en met respect voor de oude elementen in huis. Ook zorgde ik voor meerdere gezellig zitjes in de woning. Zodat dat dit samengestelde gezin genoeg ruimte heeft om in dit geweldige huis toch even op zichzelf te kunnen zijn en te kunnen genieten van de mooie tuin en elkaar. 

Review klant 

Van twee totaal verschillende huishoudens een geheel maken, in ons nieuwe huis, opdat het ons gezamenlijke thuis wordt”. Dat was de opdracht die we Wendy meegaven. We wonen alweer 4 maanden in ons nieuwe huis en zijn nog elke dag blij dat we deze opdracht bij Wendy hebben neergelegd. Wat heb je ons goed geholpen, je verdient dubbel en dwars deze 5 sterren! 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.