INTERIEURADVIES Prinsenbeek

Wie? Gezin uit Prinsenbeek 

Wat? Vrijstaande woning | Verbouwen  

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Prinsenbeek 

Een gezin uit Prinsenbeek klopte bij mij aan na de aankoop van hun schitterende woning in Prinsenbeek. Ze wilde hun vrijstaande woning graag verbouwen naar hun eigen smaak. Ik mocht met ze meedenken bij het kleurgebruik, indelingsplan, vloer en raamdecoratie. Ook zocht ik een aantal nieuwe meubels uit maar gingen er zeker ook een aantal van hun bestaande meubels mee. 

Daarnaast ontwierp ik een maatwerk bank voor in de nis bij de eettafel en zorg ik voor een mooie keuze hoek bij de haard.  

De sfeer mocht sfeervol, tikje klassiek en met respect voor de oude elementen in huis. 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.