Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
oosterhout

INTERIEURADVIES
oosterhout

Wie? Een jong gezin uit Oosterhout

Wat? Opbergen + kinderspeelgoed + sfeer

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Oosterhout | Kennismaking

Een gezin uit Oosterhout kwam een aantal weken geleden bij mij voor Interieuradvies voor hun woning in Oosterhout. 
Ze hadden in hun hoekwoning behoefte aan hulp.
Hoog op de wensenlijst van dit gezin stond meer opbergruimte, gezellige maar kleurrijke sfeer en ruimte voor hun kids, een goede eettafel, piano en een grote bank waar ze met het hele gezin lekker tv konden kijken en een werkplek. Veel wensen maar de ruimte was wat beperkt. 

  • Door maatwerk meubels te ontwerpen en functies samen te voegen is het toch gelukt om alle wensen van dit gezin in hun nieuwe interieur samen te brengen. Ik ontwierp een maatwerk kast voor waar zowel de piano een plek kreeg maar waar ook een zee van opbergruimte in zat. De eetbank op maat met eronder opbergruimte en een maatwerk bureau. 
  • Ook zorgde ik aan de tv kant voor rust door bewust te kiezen voor een rustig behang en lange kast die de lengte benadrukken maar ook weer heerlijk veel opbergruimte hebben. 
  • De bank was al aangekocht maar ik adviseerde een mooi rond kleed waar alle kleuren weer in terugkwamen en koos ook voor een ronde salontafel en lichte fauteuils. 
  • De opbergmanden voor het speelgoed zetten ik wat uit het zicht en voegde daarnaast ook een toffe plant toe.  

Door gebruik te maken van kleur en patronen werd het ook nog eens de sfeer die zijn voor ogen hadden. Bohemian sfeer met warme materialen zonder dat het een villa kakelbont werd. 

Het mooie maatwerk meubel is inmiddels geplaatst en de klanten zijn dan ook super blij met hun maatwerk kast! 

Review klant: 

Wendy is enorm creatief in haar interieurontwerpen. Ze denkt ” out of the box” en denkt goed met je mee. We zijn erg blij met onze op maat gemaakte kast! 

 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.