Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES Oosterhout

INTERIEURADVIES Oosterhout

Wie? Een jong gezin uit Oosterhout

Wat? Vrijstaande woning in Oosterhout

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Oosterhout | Kennismaking

Dit jonge gezin schakelde een tijdje geleden mijn hulp in voor hun nieuwe woning in Oosterhout. Ze hadden al een fijn huis in dezelfde wijk maar wilde graag wat groter gaan woning ivm de 3 kids. De woning die zij recent hadden aangekocht had alles wat ze graag wilde. De stijl en sfeer in de woning mocht alleen nog wel wat aandacht krijgen. 
Na de kennismaking werkte ik een offerte op maat uit voor dit jonge gezin.  

Interieuradvies Oosterhout  |  Moodboard & Indeling

Tijdens de eerste fase van het ontwerp proces bespraken we al hun wensen en namen we ook het huiswerk door. Er mocht kleur gebruikt worden in huis maar wel subtiel en ook voor behang stonden ze open!

Tijdens de tweede vervolgafspraak aan huis in Oosterhout had ik inmiddels al hun wensen vertaald naar een 3D animatie en een moodboard. Na een paar kleine aanpassingen was het plan helemaal naar wens. Ik kon verder aan de slag om dit interieuradvies uit te werken naar een definitief plan. 

Interieuradvies Oosterhout | Eindpresentatie

Corona gooide helaas wat roet in het eten waardoor we de eindpresentatie digitaal hebben gedaan. Normaal presenteer ik dit aan huis. Gelukkig waren ze na afloop niet minder enthousiast over het voorstel. In de brochure werk bij een compleet interieuradvies altijd een meubelplan, lichtplan en raamdecoratie advies uit. Voor de verlichting adviseerde ik o.a. de lampen van Secto Design. Binnenkort gaan we samen gordijnen uitzoeken voor hun nieuwe woning waar zij in november de sleutel van zullen krijgen. 

Review klant

”Wat zijn we onwijs blij dat we jou hebben gevonden! We zijn echt super blij en tevreden over het interieurplan en kunnen niet wachten om alles te realiseren! ” Familie Faas | Oosterhout

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.