Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

Interieuradvies
Nieuwbouwwoning Prinsenbeek

Interieuradvies
Nieuwbouwwoning Prinsenbeek

Wie? Een jong gezin uit Prinsenbeek

Wat? Meer sfeer en kleur, werkplek en opbergruimte

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies  Project Prinsenbeek 

Interieuradvies Nieuwbouwwoning Prinsenbeek | Dit gezin benaderde mij voor hun woning in Prinsenbeek. Ze woonde al een paar jaar in hun nieuwbouwwoning en wilde graag een betere indeling en sfeer. Meer kleur was ook zeker welkom want alle muren waren nog wit. Een leuk project om mee van start te gaan. 

Zoals elk project starten we met het bekijken van veel stalen en kleuren. De kleur groen sprong er snel uit maar ook leer en hout waren favoriet.

  • De keuken was ook nog wat kil dus daar zocht ik een mooie tegel voor uit die goed combineerde met de woonkamer.
  • Ik wilde deze ruimtes echt met elkaar verbinden. Door het behang in de woonkamer ook terug te laten komen in de keuken ontstaat herkenning en eenheid.
  • Ook koos ik voor de hal een mooi behang en verf uit zodat je deze fijne sfeer vanaf binnenkomst gelijk ervaart.
  • Genoeg opbergruimte en een werkplek waren ook belangrijke wensen. ik koos daarom voor een dressoir wat ik ophing aan de muur voor een ruimtelijk gevoel en in ontwierp een werkplek op maat. 
  • 2 banken en geen losse fauteuil stond hoog op de wensenlijst. De tweeling mocht namelijk niet vergeten worden. Ik koos daarom voor 2 kleine banken op pootjes zodat het zo ruimtelijk mogelijk oogt. 
  • Door de lambrisering in de verf aan te brengen benadruk je de lengte van het huis.  
 
 

Alles werkte ik voor ze uit in de 3D animatie en een uitgebreide brochure. Ook vroeg ik de offertes op voor het maatwerk. Het ontwerp viel in goede aarde!

De aanpassingen zullen binnenkort worden uitgevoerd. 

 

 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.