Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
Ginneken| BREDA

INTERIEURADVIES
Ginneken| BREDA

Wie? Een jong gezin uit Ginneken | Breda

Wat? een grote verbouwing van hun bestaande jaren 30 woning

Hoe? Compleet Interieuradvies 

Interieuradvies Ginneken Breda

Dit gezin uit Breda benaderde mij voor hun woning in het Ginneken. Ze wilde graag flink verbouwen maar hadden graag wat hulp bij het maken van de juiste keuze bij de indeling, raamdecoratie, verlichting, kleuren en vloeradvies. 

In dit ontwerp was het belangrijk dat iedereen een plek kreeg. Dit gezin met drie jonge kids wilde graag een sfeervol interieur maar wel praktisch. 

Ik ontwierp in een 3D animatie meerdere indelingen maar al snel sprong er eentje bovenuit. De kids kregen een heerlijke plek aan de voorkant van het huis met een hele toffe leren bank. De 2 haarden in huis bleven in tact maar kregen een kleurtje.

De hoek aan de voorkant van het huis kreeg de functie werken / knutselen. In het midden van de woning kwam de tv hoek met maatwerk tv kast en toffe harmonica deuren op maat. De mooie lichtstraat zorgde voor heerlijk veel licht in de woonkeuken.

Omdat dit stel graag een echte houten vloer wilde koos ik in de keuken voor een vloertegel. Wel zo praktisch maar ook gelijk heel mooi. 

De verbouwing voor deze mooie woning in Breda is nog in volle gang maar nadert zijn einde. Inmiddels zijn er al diverse items besteld en is het nog even wachten tot alles echt weer neergezet kan gaan worden. Wordt vervolgd…

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.