Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
Ginneken | BREDA

INTERIEURADVIES
Ginneken | BREDA

Interieuradvies Ginneken Breda

Wie? Een jong gezin uit Ginneken Breda

Wat? Meer sfeer en kleur, opbergruimte voor het speelgoed 

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Ginneken | Breda | Kennismaking

Een gezin uit Ginneken Breda kwam een aantal weken geleden bij mij voor hulp. Hun mooie jaren 30 woning was van zichzelf al een plaatje om te zien maar het miste nog net die meubels, kleurverf en indeling om de woning helemaal naar hun zin te maken. Een super leuk project voor mij om aan te mogen werken. Want al vind ik ook nieuwbouwwoning super leuk om in te richten een jaren 30 woning in deze stijl gaat mijn hart absoluut sneller van kloppen:).

Interieuradvies Ginneken | Breda | Moodboard & Indeling

Tijdens mijn huisbezoek maakte we nader kennis en kon ik gelijk zien wat nu echt hun ”woonprobleem” was. In deze fase van het interieuradvies neem ik altijd een stalenbox mee ter inspiratie. Na een gesprek van ongeveer 1,5 uur had ik een goed beeld van hun wensen en liet ik dit stel achter met veel inspiratie. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik een moodboard uit en maak ik een indelingsontwerp. Deze presenteer ik vervolgens in de tussentijdse presentatie. 

Interieuradvies | Ginneken | Breda | Stijl & Kleur 

Uiteraard zocht ik voor dit interieuradvies ook naar de juiste kleuren voor de muren en mocht er ook een mooi behang komen. Ook werkte ik een meubelplan voor ze uit waarbij ik o.a. meer opbergruimte en ontwierp ik een maatwerk kast, kinderhoek en eetbank. Maatwerk is zeker niet altijd nodig maar in dit ontwerp zorgt het voor een fijne eenheid en veel opbergruimte. 

Interieuradvies | Ginneken | Breda | Eindpresentatie

Een interieuradvies rond ik altijd af met een eindpresentatie inclusief luxe materialenbox vol met samples en een afgedrukte brochure en 3D animatie in kleur. Op deze manier heb je altijd een mooi naslagwerk en kun je gericht gaan shoppen. Dus ook voor dit stel stond ik met dit pakketje onder mijn arm voor de deur. Een super enthousiast stel liet ik achter nadat we alles helemaal hadden doorgelopen. Nadat ik enkele vragen had beantwoord liet ik dit stel achter vol met inspiratie en zin om aan de slag te gaan met hun interieuradvies. Binnenkort gaat dit stel lekker aan de slag met het uitvoeren van dit interieuradvies. Ik ben uiteraard onwijs benieuwd naar het eindresultaat en hoop snel meer te kunnen delen.

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.