Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
Etten-leur

INTERIEURADVIES
Etten-leur

Wie? Een stel uit Etten-Leur

Wat? advies over badkamer, slaapkamer, woonkamer en keuken

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Etten-Leur | Kennismaking

Interieuradvies Etten-Leur | Na een super leuke kennismaking met dit stel uit Etten-leur ging ik begin dit jaar aan de slag met het ontwerp voor hun mooie vrijstaande nieuwbouwwoning in Etten-leur. Ik mocht hun adviseren over de woonkamer/ keuken, slaapkamer en badkamer.

Interieuradvies Etten-Leur|  Indelingsontwerp & Kleur

Dit stel was heel blij met hun keuze voor dit pakket inclusief 3D ontwerp want al snel bleek dat een aantal van hun wensen toch wat aangepast moesten worden vanwege de ruimte. Geen probleem natuurlijk maar wel heel fijn om in deze fase samen te ontdekken. Ik ontwierp daarom een aangepaste keuken en woonkamer indeling. Na een aantal opties te hebben bekeken koos dit stel al snel hun favoriet. Ik vroeg meerder offertes voor ze op voor oa het maatwerk, de vloer en raamdecoratie. Ook koos ik de juiste materialen voor de keuken en badkamer voor ze uit. 

Interieuradvies Etten-Leur | Eindpresentatie 

Dit stel was super blij met de 3d uitwerking van hun woning in kleur. Samen met de stalenbox en de uitgebreide brochure geeft hun dit mega veel houvast in het maken van de verdere keuzes voor hun mooie woning die ik maart van 2024 zal worden opgeleverd. 

Review klant 

Zonder Wendy waren onze ideeën voor woonwensen niet geordend en te groot. Door samen te werken en ideeën te kaderen wordt alles veel duidelijker!

Wat wij superfijn vonden is dat je verwacht dat alles past met de juiste afmetingen. Maar wanneer het in 3D zichtbaar wordt het in verhouding visueel toch niet mooi blijkt te zijn!

Ook de tips op het gebied van kleuren en materialen en waarom je deze keuze moet maken om je doel te bereiken zijn goud waard!

Wendy je bent een Topper! Wij raden het iedereen aan! En als het klaar is, gezellig komen kijken met een hapje en een drankje!

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.