Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURadvies
dorst

INTERIEURadvies
dorst

Wie? Een jong gezin uit Dorst

Wat? Meer sfeer & eenheid in hun interieur 

Hoe? Basis Interieuradvies

Interieuradvies Dorst | Kennismaking

Een gezin uit Dorst kwam een aantal weken geleden bij mij voor interieuradvies voor hun 2-onder-1-kap woning. Ze hadden via familie een eerder interieuradvies van mij gezien en wilde graag weten wat ik voor hun woning kon betekenen. Hun woning is een mooie 2-onder-1-kap met een ruime uitbouw. Genoeg mogelijkheden zou je zo denken maar toch kwamen ze er zelf niet helemaal uit. De grootste obstakels waren toch wel de lange muur en het kinderspeelgoed.  Nadat ik al hun wensen had geïnventariseerd in een online kennismaking kwam er al snel een akkoord op de offerte. Ik mocht voor ze aan de slag! 

Interieuradvies Dorst | Moodboard & indeling

Tijdens mijn huisbezoek maakte we nader kennis en kon ik gelijk zien wat nu echt hun ”woonprobleem” was. In deze fase van het interieuradvies neem ik altijd een stalenbox mee ter inspiratie. Na een gesprek van ongeveer 1,5 uur had ik een goed beeld van hun wensen en liet ik dit stel achter met veel inspiratie. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik een moodboard uit en maak ik een indelingsontwerp. Deze presenteer ik vervolgens in de tussentijdse presentatie. Het was gelijk raak!

De indeling en de invulling van de muur waren helemaal naar wens. Door de muur echte en functie te geven en op te splitsen in een mooie stalen pui doorbreek je de lange muur. Ik kon verder aan de slag met het invullen van de kleuren en materialen voor dit interieuradvies.

Interieuradvies Dorst | Stijl & kleur

Uiteraard zocht ik voor dit interieuradvies ook naar de juiste kleuren voor de muren en mocht er ook een mooi behang komen. Ook werkte ik een meubelplan voor ze uit waarbij ik o.a. een nieuwe tv meubel voorstelde van ikea die we helemaal hebben ge-customized naar een uniek tv meubel maar zodat het wel binnen het budget bleef passen. Verder kwam er een nieuwe vloerkleed, fauteuil en uiteraard een kast op maat voor de lange wand inclusief genoeg opbergruimte voor het speelgoed van Mats.
Ook verwerkte ik de wandpanelen van Noakk in dit plan. 

Interieuradvies Dorst | Eindpresentatie

Een interieuradvies rond ik altijd af met een eindpresentatie inclusief luxe materialenbox vol met samples en een afgedrukte brochure. Op deze manier heb je altijd een mooi naslagwerk en kun je gericht gaan shoppen. Dus ook voor dit stel stond ik met dit pakketje onder mijn arm voor de deur. Een super enthousiast stel liet ik achter nadat we alles helemaal hadden doorgelopen. Nadat ik enkele vragen had beantwoord liet ik dit stel achter vol met inspiratie en zin om aan de slag te gaan met hun interieuradvies. Binnenkort gaat dit stel lekker aan de slag met het uitvoeren van dit interieuradvies. Ik ben uiteraard onwijs benieuwd naar het eindresultaat en hoop snel meer te kunnen delen 

Interieuradvies Dorst | Review klant

“Na een aantal prettige offline en online contactmomenten heeft Wendy ons van een uitgebreid interieuradvies gegeven voor onze woning in Dorst. Ze luistert goed naar je wensen, maar zal ook met bruisende energie haar frisse en creatieve ideeën delen. We zijn zeer tevreden! “

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.