Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURadvies
chaam

INTERIEURadvies
chaam

Wie? Een stel uit Chaam

Wat? nieuwbouwwoning waarbij sfeer, eenheid en rust centraal zouden staan. 

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies | Kennismaking

Dit stel had recent een nieuwbouwwoning gekocht maar wilde graag interieuradvies voor hun woning in Chaam waarbij veel sfeer in hun nieuwe huis zou worden toegevoegd. Daarnaast stond lekker koken voor familie en vrienden hoog op hun wensen lijstje. Een goed keuken/ bar en eettafel hadden dus zeker een prio in hun woonwensen. Het interieuradvies vond online plaats omdat dit stel op het moment van aankoop nog niet in Brabant woonde. 

Interieuradvies | Moodboard & indeling

Tijdens onze online sessie waarin in ik een moodboard en indelingsanimatie in 3D presenteerde was dit stel gelijk enthousiast. 

Met een paar kleine aanpassingen na was de eerste fase van dit interieuradvies een feit. Een super mooi keukenblad van kwartsiet was het uitgangspunt voor dit moodboard. Dit mooie blad is o.a. te koop bij Stone Center in Breda.

Interieuradvies | Stijl & Kleur 

In het interieuradvies gebruikte ik subtiele maar warme kleuren afgewisseld met sierlijsten en wandpanelen. Door het gebruik van verschillende structuren en ingetogen kleuren ontstaat er een mooie warme eenheid. 

De bank had dit stel zelf al gekocht maar ik zorgde voor het juiste vloerkleed, eettafel, eetkamerstoelen en barkrukken. Tijdens deze fase van het ontwerp laat ik de opdrachtgevers altijd al een groot aantal stalen zien die ik van plan ben toe te passen. In deze fase zetten we samen de puntjes op de i om zo tot een passend totaal advies te komen. 

Interieuradvies | Eindpresentatie

Op dit moment wordt het flink verbouwd in deze mooie woning in Chaam. O.a. het op maat getekende tv/haardmeubel zullen binnenkort gemaakt gaan worden. 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.