Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES
Bouverijen Teteringen

INTERIEURADVIES
Bouverijen Teteringen

Wie? Een jong gezin 

Wat? Nieuwbouwwoning T van Teteringen fase 2  

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies | T van Teteringen fase 2 

Dit jonge gezin wilde graag advies over hun nieuwbouwwoning voor project T van Teteringen fase 2. Ik ontwierp voor dit gezellige stel een aantal indelingsplannen maar al snel sprong het advies met de modulaire bank er met kop en schouders bovenuit. Hun eigen bank ( die in eerste instantie mee mocht) werd al snel ingeruild voor deze mooie modulaire bank. Hun nieuwbouwproject laat helaas nog even op zich wachten. Maar aan het enthousiasme over het ontwerp zal het zeker niet liggen! 

Review Klant 

Normaal gesproken is de eindpresentatie het hoogtepunt. En dat was het ook zeker. Maar het was ook het einde van een geweldige reis. En dat voelde dubbel, want wat was het leuk. We zijn mee genomen door de vele opties, we hebben ons zelf beter leren kennen en ook onze wensen en eisen. Waarbij met name deze laatste uiteindelijk grotendeels gesneuveld zijn door de enthousiaste manier waarop Wendy ons liet inzien hoe het ook kon. En laat dit nu juist de leuke keuzes geworden zijn. Kortom, ze inspireert en houdt spiegels voor en alles op een respectvolle manier met een fantastisch resultaat. 
 
Wij kunnen het iedereen aanraden om met Wendy in gesprek te gaan, als je het lef hebt tenminste..😉
 
Mark en Sarah 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.