Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES bouverijen Teteringen

INTERIEURADVIES
bouverijen Teteringen

Wie? Een jong gezin uit Bouverijen Teteringen

Wat? tof behang, kinderhoek en kleur

Hoe? Compleet Interieuradvies

Interieuradvies Bouverijen Teteringen

Interieuradvies Bouverijen Teteringen | Dit jonge stel kwam bij  mij terecht voor hun nieuwbouwwoning in Teteringen. Ze woonde nu in een fijne tussenwoning in Breda noord maar hadden een nieuw woning gekocht in Teteringen. Ik mocht hun adviseren met hun woonkamer en keuken indeling, raamdecoratie, kleuradvies, lichtadvies, meubelplan en ontwierp maatwerkkasten voor ze.

Interieuradvies Bouverijen | Teteringen | Moodboard & Indeling

Tijdens deze fase ontwerp ik altijd meerdere indelingsontwerpen zodat dit stel goed kan zien wat er allemaal mogelijk is met hun woning. Al snel werden ze heel enthousiast van het ontwerp met ronde tafel en maatwerk tv meubel en maatwerk meubel voor de kinderhoek. Dit ontwerp mocht ik verder voor ze uitwerken in kleur. 

Interieuradvies | Bouverijen | Teteringen | Stijl & Kleur 

Dit stel was niet bang voor wat kleur maar wel met een warme uitstraling. Terracotta kwam al snel naar voren als een van hun favorieten kleuren. Voor mij een goed uitgangspunt om het verder ontwerp te maken. Ik koos voor een mooi behang van Eijffinger en een bijpassende verf van LAB paint. 


Interieuradvies | Bouverijen | Teteringen | Eindpresentatie

Dit stel was tijdens de eindpresentatie mega enthousiast. Ik ging gelijk voor ze aan de slag met het aanvragen van de offertes voor het maatwerk en een aantal meubels werden ook al gelijk besteld. De woning wordt momenteel nog helemaal ingericht maar verhuist zijn ze ondertussen al wel. Ik hoop snel foto’s te mogen maken in dit heerlijke warme en kleurrijke interieur in Teteringen. 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.