Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

INTERIEURADVIES aan huis
Tilburg

interieuradvies aan huis Tilburg

INTERIEURADVIES aan huis
Tilburg

Wie? Een jong gezin uit Tilburg 

Wat? Meer sfeer en kleur

Hoe? Pakket Interieuradvies aan huis 

Interieuradvies aan huis | Tilburg 

Interieuradvies aan huis | Dit gezin schakelde mij in omdat ze graag van hun witte muren af wilde en meer sfeer en kleur wilde toevoegen. De basis was al op orde met een mooie vloer en goede opstelling. 

Vooraf waren de opdrachten voor het interieuradvies aan huis al gemaakt zodat ik de juiste stalen kom meenemen. Wat mij op de foto’s die ik vooraf toegestuurd kreeg opviel is dat de haard totaal geen eyecatcher was op dit moment.

Terwijl dit juist een hele mooie toevoeging van je interieur kan zijn. Ook viel mij op dat de zichtlijn bij binnenkomst wat rommelig oogde met een dressoir met veel prullaria. Dat kon beter. 

In 2 uur tijd bekeken we verschillende kleuren en behang. Daarnaast bedacht ik een idee voor de haard en meer opbergruimte + een beter zichtlijn bij binnenkomst door een kast op maat. Na 2 uur werkte ik alles uit in een e-book van ongeveer 80 pagina’s met informatie wat we besproken hadden maar ook heel veel leuke tips en weetjes over interieur. Wat heerlijk om in 2 uur tijd zo’n groot verschil te kunnen bereiken! 

Bekijk onderstaande foto’s en zie hier andere projecten waar ik aan heb gewerkt. 

Wil je ook een starten met een verbouwing thuis? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Contact

In Breda en omgeving kom ik graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek maar woon je wat verder weg dan is het ook mogelijk om ons contact enkel digitaal te laten verlopen. Denk je nu: hé leuk, ik ben benieuwd wat Wendy voor interieuradvies voor mijn woning in Breda of omgeving kan geven? Bel me gerust eens op of stuur me een berichtje via het contactformulier. Geheel vrijblijvend, beloofd! Samen kijken we dan wel pakket het beste bij je woonwensen past of maak ik een pakket op maat voor je.