Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

Deel 2; ”Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht!” | Indeling

Nadat je de woonwensen hebt bepaald is het verstandig om daarna aan de slag te gaan met het indelingsplan. Op basis daarvan kun je dan een juiste indeling bepalen en is maken van de optie uit de meerwerklijst gelijk een stuk makkelijker. 

Als ervaren nieuwbouwspecialist heb ik al heel wat nieuwe woningen mogen ontwerpen, maar ook vanuit mijn eigen ervaringen help ik je graag vanaf het eerste begin. Ik denk met je mee over een efficiënt indelingsplan zodat al je woonwensen helemaal tot hun recht komen.

Deel 2 help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht
Deel 2 help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht

Deel 2 | ”Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht” | Indeling

Door je wensen in een indeling ontwerp  te kunnen intekenen kun je heel makkelijk ervaren hoe je nieuwbouwwoning er straks uit komt te zien en op basis hiervan de juiste keuze maken. Wat past wel en wat past niet. Zo voorkom je een te grote keuken of lichtpunten op plekken waar het totaal niet nodig is of mis je licht op plekken waar je dit wel graag had gewild. 

Een paar praktische tips> 

  • Begin met je kale plattegrond en kijk kritisch naar je woonwensenlijstje. 
  • Maak meubeltjes op schaal en ga lekker schuiven op de plattegrond. 
  • Probeer meerdere opties uit en maak een foto zodat je later nog even kan terugkijken.
  • Probeer de meubels niet allemaal tegen de muur aan te plakken en zorg voor een goede routing zodat je niet te veel hoeft te slalommen als je van de keuken naar je eettafel wil lopen bijvoorbeeld.

Deel 2; ”Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht” | Indeling 

Wil je liever een 3D indelingsontwerp van je nieuwe woning i.p.v. een 2d indelingsplanDat is uiteraard mogelijk. Ik maak voor al mijn klanten diverse 3d indelingsplannen zodat het kiezen van de juiste indeling een stuk makkelijker wordt. 

Plan een vrijblijvende intake in om meer te weten te komen over de verschillende opties. 

nieuwbouwwoning

Hi, ik ben Wendy!

Hé jij! Wat leuk dat je mijn website bekijkt. Nu je hier bent beland, vraag je je vast af wie achter Thuismus Interieur zit en wat ik voor jouw interieur kan betekenen als Interieuradviseur in Breda en omgeving. 

INTERIEURADVIES
AAN HUIS

Meer informatie

BASIS
INTERIEURADVIES

Meer informatie

COMPLEET
INTERIEURADVIES

Meer informatie