Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

Deel 1 |”Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht”! | Woonwensen

Yes, je bent ingeloot voor jullie nieuwbouwproject in regio Breda! Het grote avontuur gaat beginnen om van een tekening op papier jullie woondroom te gaan creëren. Er zal de komende tijd veel op je af komen en dat kan soms best even veel zijn. Maar geen paniek! Dit is juist ook een hele leuke fase! Een voordeel van nieuwbouw is dat je veel zelf mag vormgeven zodat je woning zo veel mogelijk aansluit bij jullie woonwensen! Maar wat zijn je woonwensen nu eigenlijk? Om het maken van de verschillende keuzemomenten net wat makkelijker te maken raad ik je aan om je woonwensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Met het volgende stappenplan help ik je graag op weg!

Een nieuwbouw Breda inrichten een uitdaging?

Deel 1 ; ”Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht!” | Woonwensen | 

Waar moet je beginnen? 

Gemiddeld wonen mensen 7 jaar in een woning maar het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij van plan bent om dat veel langer te laten zijn. 
Hoe dan ook is het raadzaam na te denken over je woonwensen voor nu en in de toekomst. 

Zeker als je je beseft dat veel nieuwbouwprojecten gemiddeld 2 jaar duren vanaf het moment van teken tot de sleuteloverdracht. Zelfs in die bouwfase kan er dus al veel gebeuren waardoor je woonwensen anders worden. Een goed voorbeeld is ook de corona tijd. Voor deze periode was een fijne thuiswerkplek fijn, maar geen prio. Maar na deze periode ( en natuurlijk tijdens ) is het niet meer weg te denken uit veel huizen. Is jouw woning hier op voorbereid? Misschien heb je nu nog geen kids maar is dat wel een toekomst wens. Naast de functies van de ruimte is het ook belangrijk om na te denken over je persoonlijke wensen. 

  • Hoeveel opbergruimte heb je nodig? 
  • Hoeveel mensen wil je kwijt kunnen aan je eettafel? 
  • Hoeveel zitplekken heb je minimaal nodig?

Deel 1 | ”Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht!” | Woonwensen

Start met het maken van een woonwensenlijst Mijn tip: maak per ruimte een woonwensenlijst. Doe dit bij voorkeur niet samen met je partner en bekijk erna eens hoe jullie tegen elkaars woonwensen aankijken. Wat heeft de top prio en wat minder? Dit gaat je zeker helpen in het maken van de verdere keuzes! Als je woonwensen in kaart hebt gebracht, kun je veel makkelijker keuzes maken als het gaat om indeling en meerwerk. Daar vertel ik je graag meer over in mijn volgende blog. 

 

Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht

Deel 1: ”Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht!”  | Woonwensen

Diverse mogelijkheden 

I am your (wo)men als je hulp nodig hebt bij; 

  • … jouw woondromen vertaalt wil zin naar een indelingsplan waar al je woondromen in terugkomen? 
  • … je nieuwe woning visueel wilt zien d.m.v een diverse 3d indelingsontwerpen? Zodat je je keuzes bewust maakt en niet alleen van een platte 2D  plattegrond!
  • … je helpt bij alle lastige ruwbouw- en afbouwkeuzes die de koopbegeleider op je afvuurt?
  • …de hele meer- en minderwerklijst doorspit en adviseert waar jij je budget het beste in kunt steken? Een uitbouw? Een dakkapel? Of toch iets anders?
  • …meedenkt over hoe je de zolder optimaal indeelt zodat er een efficiente indeling ontstaat? 
  • …nadat alle praktische keuzes zijn gemaakt, ook een interieur kan ontwerpen met perfect passende meubels, kleuren en materialen? Zo loop jij niet gefrustreerd rond in meubelboulevards, voorkom je miskopen en straalt jouw interieur eenheid en persoonlijkheid uit.
Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht
Help ik heb een nieuwbouwwoning gekocht

Ik bied diverse pakketten aan die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes voor je nieuwbouw in Breda en omgeving. 

Tijdens de kennismakingsafspraak zie ik vaak de stress als sneeuw voor de zon verdwijnen en worden alle keuzes juist een feestje ipv een stressmoment

Kom je er dus zelf niet helemaal uit! Plan dan een vrijblijvende afspraak in voor een kennismaking zodat we samen kunnen onderzoeken wat het beste bij jouw wensen past. 

Ben je nog niet zover dat je al een huis hebt gekocht maar nog altijd opzoek naar de perfecte nieuwbouwwoning in regio Breda? 
Dan adviseer ik je om de site van nieuwbouw in Breda in de gaten te houden. Hier vind je namelijk een heel handig overzicht van alle nieuwbouw project in Breda en omgeving. 

nieuwbouwwoning

Hi, ik ben Wendy!

Hé jij! Wat leuk dat je mijn website bekijkt. Nu je hier bent beland, vraag je je vast af wie achter Thuismus Interieur zit en wat ik voor jouw interieur kan betekenen als Interieuradviseur in Breda en omgeving. 

INTERIEURADVIES
AAN HUIS

Meer informatie

BASIS
INTERIEURADVIES

Meer informatie

COMPLEET
INTERIEURADVIES

Meer informatie