Online Interieuradvies

Wat is online Interieursadvies?

Vanuit Thuismus interieur geef ik interieuradvies in Breda en omgeving. Omdat ik steeds vaker merk dat veel van mijn klanten ook buiten de regio van Breda op zoek zijn naar interieuradvies ben ik enige tijd geleden begonnen met online interieuradvies aan te bieden.

Het afgelopen jaar heb ik veel online adviezen mogen geven. De stappen die ik met mijn klanten doorloop in een dergelijk advies verschillen niet veel van een interieuradvies aan huis.

In de eerste fase maken we online kennis in een vrijblijvende intake. Naar aanleiding van deze intake leer ik de klanten kennen en vraag goed door wat hun woonwensen zijn. Je hebt eerder al een plattegrond met afmetingen naar mij toe gemaild dus ook die nemen we samen nog even goed door. Deze fase van het advies sluit ik af door het sturen van een offerte op maat.

Zodra de offerte is goedgekeurd door de klant gaan we de eerste fase van het advies starten.

Fase 1  | Huiswerk

In deze fase zet ik je aan het werk. Ik ontvang graag 3 sfeerbeelden van interieurs waar jou hart sneller van gaat kloppen. Liggen jij en je partner niet helemaal op een lijn? Geen probleem jullie sturen los van elkaar 3 sfeerbeelden. In deze ‘’Huiswerkfase” ontvang ik ook graag foto’s en afmetingen van meubels die mogen blijven. Dit bespreken we samen in een online meeting via Googlemeet met elkaar. Ik vraag je hierbij het hemd van het lijf als het gaat om jou ingeleverde huiswerkopdracht.

Zodra ik een duidelijk beeld heb van jullie voorkeurs stijl ga ik aan de slag met het verder uitschrijven van het advies.

Fase 2 | Indeling & Moodboard

Het advies begint nu steeds concreter te worden. Aan de hand van het ingeleverde huiswerk en ons online gesprek, ga ik aan de slag met een maken van een moodboard en indelingsplan in 3D. In deze fase van het advies is het indelingsplan nog in zwart/wit beeld. De kleuren moeten in deze fase van het advies namelijk niet afleiden van de indeling. De 3D animatie en 3D visualisatie geven je een heel goed beeld van het indelingsplan. Je loopt als het waren door je nieuwe interieur heen. Vanuit verschillende standpunten kijken we samen naar jullie woning. Ideaal bij een nieuwbouwwoning waarbij het altijd erg lastig is om een ruimte te kunnen inschatten maar zeker ook zeer welkom bij een bestaande woning om de juiste ( nieuwe) indeling te bepalen.

Daarnaast werk ik in deze fase van het advies ook een moodboard uit die de leidraad gaat vormen voor het verdere advies. Deze fase bespreken we ook weer digitaal met elkaar via een googlemeet afspraak. In deze fase van het advies is het mogelijk om eenmalig een aanpassing door te voeren in het indelingsplan of in het moodboard. Ben je helemaal tevreden met het eerste deel van het advies? Dan ga ik snel aan de slag met het verder uitschrijven van het gehele advies.

Fase 3 | Definitieve ontwerpplan

De laatste fase van het interieuradvies breekt aan. Naar aanleiding van onze eerder online gesprekken heb ik een goed beeld gekregen van jullie wensen. Daarnaast hebben we samen een moodboard en ideale indeling bepaald. In deze fase van het online interieuradvies werk ik alles tot in detail uit. Denk hierbij aan kleurenplan, meubel en stylingplan, verlichtingsadvies, raamdecoratie en vloeradvies. Indien gewenst teken ik ook evt maatwerkmeubels verder voor je uit.

In het interieuradvies verwerk ik verschillende 3D visualisaties van de ruimte. Deze ‘’gerenderde beelden’’ geef een fotorealistisch beeld van je nieuwe interieur. Daarnaast is het mogelijk ( tegen meerprijs) een 3D animatie te laten maken.

Dit hele interieuradvies verwerk ik in een online brochure die ik na afloop van de eindpresentatie met je deel per mail.  Hierin staan alle details verwerkt zoals de afmetingen, kleurcodes, prijzen en websites. Dit interieuradvies sluiten we af met een online eindpresentatie. Hierin mee ik je stapsgewijs mee door het online interieurplan.

Indien gewenst is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een materialen box op te sturen.

Zo kan je ook thuis de materialen bekijken, bij elkaar leggen en voelen.

Reviews |

Is dit advies voor iedereen geschikt? Nee dat denk ik niet. Maar als je door een drukke baan en gezinsleven, je wat krap in je tijd zit en gewoon lekker vanaf je eigen bank wel interieuradvies wil ontvangen dan is dit zeker een goede optie.

Een voordeel van dit advies is dat ik deze door heel Nederland kan aanbieden. Ik merk persoonlijk geen verschil met een interieuradvies aan huis. Voor mij werkt het ook nog eens extra prettig, omdat ik hier geen reistijd aan kwijt ben. Daarom kan ik een dit advies goedkoper aanbieden dan een interieuradvies aan huis. 

Steven en Linda graag hoe zij hun ervaren:

‘’Ons online interieuradvies is zeer goed bevallen. Alles wat je van een goede interieurstyliste verwacht die online interieuradvies geeft. Wendy is zeer enthousiast en vol passie oefent zij haar vak uit. Vanaf de online intake denkt zal al actief mee en laat daarmee zien dat ze een van de betere is. Ook tijdens de intake, na de huiswerk opdracht wederom een zeer prettig ervaring, waaruit blijkt dat Wendy meedenkt en goed aanvoelt ( ondanks de afstand) wat we willen en onze stijl is. Ze komt met verrassende ideeën die anders zijn dan standaard zonder daarin onze smaak uit het oog te verliezen’’

Ben je geïnteresseerd en wil je meer over de mogelijkheden van ( online ) interieuradvies weten? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Dan plan ik graag een vrijblijvende intake met je in.

Liefs Wend

Online interieuradvies
werkwijze thuismus interieur
werkwijze thuismus interieur
Interieuradvies Tilburg
Interieuradvies | Hoeveel kost een interieurstylist?
Online interieuradvies

Online Interieuradvies

Online interieuradvies

Wat is online interieuradvies

Vanuit Thuismus interieur geef ik interieuradvies in Breda en omgeving. Omdat ik steeds vaker merk dat veel van mijn klanten ook buiten de regio van Breda op zoek zijn naar interieuradvies ben ik enige tijd geleden begonnen met online interieuradvies aan te bieden.

Het afgelopen jaar heb ik veel online adviezen mogen geven. De stappen die ik met mijn klanten doorloop in een online interieuradvies verschillen niet veel van een interieuradvies aan huis.

In de eerste fase maken we online kennis in een vrijblijvende intake. Naar aanleiding van deze intake leer ik de klanten kennen en vraag goed door wat hun woonwensen zijn. Je hebt eerder al een plattegrond met afmetingen naar mij toe gemaild dus ook die nemen we samen nog even goed door. Deze fase van het online interieuradvies sluit ik af door het sturen van een offerte op maat.

Zodra de offerte is goedgekeurd door de klant gaan we de eerste fase van het online interieuradvies starten.

 

FASE 1 | Online interieuradvies | Huiswerk

In deze fase zet ik je aan het werk. Ik ontvang graag 3 sfeerbeelden van interieurs waar jou hart sneller van gaat kloppen. Liggen jij en je partner niet helemaal op een lijn? Geen probleem jullie sturen los van elkaar 3 sfeerbeelden. In deze ‘’Huiswerkfase” ontvang ik ook graag foto’s en afmetingen van meubels die mogen blijven. Dit bespreken we samen in een online meeting met elkaar. Ik vraag je hierbij het hemd van het lijf als het gaat om jou ingeleverde huiswerkopdracht.
Zodra ik een duidelijk beeld heb van jullie voorkeurs stijl ga ik aan de slag met het verder uitschrijven van het online interieuradvies.

 

FASE 2 | Online interieuradvies | Indeling & Moodboard

Het online interieuradvies begint nu steeds concreter te worden. Aan de hand van het ingeleverde huiswerk en ons online gesprek, ga ik aan de slag met een maken van een moodboard en indelingsplan in 3D. In deze fase van het online interieuradvies is het indelingsplan nog in zwart/wit beeld. De kleuren moeten in deze fase van het online interieuradvies namelijk niet afleiden van de indeling. De 3D animatie en 3D visualisatie geven je een heel goed beeld van het indelingsplan. Je loopt als het waren door je nieuwe interieur heen. Vanuit verschillende standpunten kijken we samen naar jullie woning. Ideaal bij een nieuwbouwwoning waarbij het altijd erg lastig is om een ruimte te kunnen inschatten maar zeker ook zeer welkom bij een bestaande woning om de juiste ( nieuwe) indeling te bepalen.

Daarnaast werk ik in deze fase van het online interieuradvies ook een moodboard uit die de leidraad gaat vormen voor het verder online interieuradvies. Deze fase bespreken we ook weer digitaal met elkaar via een googlemeet afspraak. In deze fase van het online interieuradvies is het mogelijk om eenmalig een aanpassing door te voeren in het indelingsplan of in het moodboard. Ben je helemaal tevreden met het eerste deel van het online interieuradvies? Dan ga ik snel aan de slag met het verder uitschrijven van het gehele online interieuradvies.

 

FASE 3 | Online Interieuradvies | Definitieve ontwerpplan

De laatste fase van het online interieuradvies breekt aan. Naar aanleiding van onze eerder online gesprekken heb ik een goed beeld gekregen van jullie wensen. Daarnaast hebben we samen een moodboard en ideale indeling bepaald. In deze fase van het online interieuradvies werk ik alles tot in detail uit. Denk hierbij aan kleurenplan, meubel en stylingplan, verlichtingsadvies, raamdecoratie en vloeradvies. Indien gewenst teken ik ook evt maatwerkmeubels verder voor je uit.

In het online interieuradvies verwerk ik verschillende 3D visualisaties van de ruimte. Deze ‘’gerenderde beelden’’ geef een fotorealistisch beeld van je nieuwe interieur. Daarnaast is het mogelijk ( tegen meerprijs) een 3D animatie te laten maken.

Dit hele online interieuradvies verwerk ik in een online brochure die ik na afloop van de eindpresentatie met je deel per mail.  Hierin staan alle details verwerkt zoals de afmetingen, kleurcodes, prijzen en websites. Dit online interieuradvies sluiten we af met een online eindpresentatie. Hierin mee ik je stapsgewijs mee door het online interieurplan.

Indien gewenst is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een materialen box op te sturen.
Zo kan je ook thuis de materialen bekijken, bij elkaar leggen en voelen.

Reviews | Online Interieuradvies

Is online interieuradvies voor iedereen geschikt? Nee dat denk ik niet. Maar als je door een drukke baan en gezinsleven, je wat krap in je tijd zit en gewoon lekker vanaf je eigen bank wel interieuradvies wil ontvangen dan is dit zeker een goede optie.

Een voordeel van online interieuradvies is dat ik deze door heel Nederland kan aanbieden. Ik merk persoonlijk geen verschil met een interieuradvies aan huis. Voor mij werkt een online interieuradvies ook nog eens extra prettig, omdat ik hier geen reistijd aan kwijt ben. Daarom kan ik een online interieuradvies goedkoper aanbieden dan een interieuradvies aan huis.

Om je te laten zien hoe er een online interieuradvies eruit kan zien heb ik een voorbeeld toegevoegd. Zo heb je een goed beeld hoe ik een online interieuradvies aanbiedt. Daarnaast vertellen Steven en Linda graag hoe zij hun online interieuradvies hebben ervaren:

‘’ Ons online interieuradvies is zeer goed bevallen. Alles wat je van een goede interieurstyliste verwacht die online interieuradvies geeft. Wendy is zeer enthousiast en vol passie oefent zij haar vak uit. Vanaf de online intake denkt zal al actief mee en laat daarmee zien dat ze een van de betere is. Ook tijdens de intake, na de huiswerk opdracht wederom een zeer prettig ervaring, waaruit blijkt dat Wendy meedenkt en goed aanvoelt ( ondanks de afstand) wat we willen en onze stijl is. Ze komt met verrassende ideeën die anders zijn dan standaard zonder daarin onze smaak uit het oog te verliezen’’

Een online interieuradvies is ook geschikt voor andere ruimtes is huis zoals bijv de slaapkamer of kinderkamer.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer over de mogelijkheden van ( online ) interieuradvies weten? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Dan plan ik graag een vrijblijvende intake met je in.

Liefs Wendy

Interieuradvies | Hoeveel kost een interieurstylist?
Interieuradvies | Hoeveel kost een interieurstylist?
Interieuradvies | Hoeveel kost een interieurstylist?
I
Interieuradvies | Hoeveel kost een interieurstylist?