Op zoek naar interieuradvies in Breda en omgeving? Neem contact met mij op!

Werken als interieurstylist in Breda?

Werken als interieurstylist in Breda? Een interieurstylist is een populair beroep, maar wat doet zo iemand nou precies? Of beter gezegd: wat heb jij eraan als jij om interieuradvies vraagt? Zelf ben ik interieurstylist in Breda en omgeving, dus ik vertel maar al te graag meer over dit mooie beroep.

Een Interieurstylist Luistert

Hij of zij luistert naar je wensen en vertaalt dit in een inrichting waar jij je goed bij voelt.

Veel van mijn klanten zijn gezinnen met jonge kinderen en wonen in en rondom Breda. Een veel gehoorde wens van mijn klanten is een interieur wat rust en warmte uitstraalt. Vaak lukt het zelf niet of ontbreekt de tijd. Een interieurstylist kan dan een hele fijne uitkomst bieden. 

Een Interieurstylist is een kleur- en lichtexpert

Jij krijgt een interieur waarbij de juiste kleuren aansluiten bij jouw gekozen woonstijl. De interieurstylist weet wat licht kan doen met een kleur. Zo zal een kleur in een woonkamer op het noorden totaal anders ogen dan diezelfde kleur in een ruimte op het zuiden. Een interieurstylist geeft altijd een lichtplan. Zo heb jij een sfeervol interieur op ieder moment van de dag!

Een Interieurstylist onderzoekt

Laat je je adviseren? Dan onderzoekt een interieurstylist altijd de stijl, kleuren en materialen die bij jou passen. Zo maak je altijd de goede keuzes en krijg je een samenhangend interieur.

Een Interieurstylist biedt oplossingen

Als interieurstylist in de regio Breda kom je regelmatig bij koppels thuis die met hun handen in het haar zitten als het op de indeling aankomt. Wat is handig qua looproute en zichtlijnen? Of er kloppen gezinnen met kleine kinderen aan waarbij het speelgoed letterlijk de hele woonkamer in beslag neemt. Een interieurstylist helpt je hier graag bij en komt met creatieve oplossingen waar je zelf nog niet aan dacht.

Een Interieurstylist is op de hoogte van de laatste trends

Houd jij het nog bij? Welke trend is op dit moment hot of welke kleur is echt niet meer van nu? Maak je geen zorgen: je stylist weet het allemaal en combineert verschillende stijlen met elkaar zodat het een verrassend geheel wordt! Zelf schoot ik als interieurstylist te hulp bij een jarendertighuis in Breda, een woning in Rijsbergen en zelfs een speelkamer.

Een Interieurstylist bespaart geld en tijd

Met interieuradvies op maat hoef je niet heel het internet af te struinen of tientallen woonwinkels langs te gaan. Zo houd jij tijd over! Daarnaast hebben veel interieurstylisten de mogelijkheid om producten scherper voor je in te kopen, waar jij dan weer van profiteert. Win-winsituatie dus!

Werken als interieurstylist in Breda? Lees je dit artikel en denk je: dit had ik veel eerder moeten doen? Dat hoor ik als interieurstylist in de regio van Breda vaker! Neem contact op met mij en we plannen snel een vrijblijvende intake in om kennis te maken. Hier lees je meer over mijn pakketten. Mocht je na het lezen van dit artikel zelf interieurstylist willen worden? Dan zou ik eens een kijkje nemen op de site van het NIA. Veel plezier! 

Liefs Wendy 

nieuwbouwwoning

Hi, ik ben Wendy!

Hé jij! Wat leuk dat je mijn website bekijkt. Nu je hier bent beland, vraag je je vast af wie achter Thuismus Interieur zit en wat ik voor jouw interieur kan betekenen als Interieuradviseur in Breda en omgeving. 

INTERIEURADVIES
AAN HUIS

Meer informatie

BASIS
INTERIEURADVIES

Meer informatie

COMPLEET
INTERIEURADVIES

Meer informatie